Oldal frissítése

WELEDA Masszázsolaj árnikával 100 ml

4,8 13 értékelés
5 690 Ft

WELEDA Masszázsolaj árnikával 100 ml

A 100 ml-es WELEDA árnikás masszázs testolaj egy tanúsított természetes kozmetikum, amely nemcsak a bőrre, hanem a teljes izom- és csontrendszerre pozitív hatással van. Felmelegíti, serkenti és erősíti az izomszövetet, és a melegség kellemes érzését kelti. Megszünteti az izomfeszültséget és a -merevséget. Rugalmassá teszi a bőrt és a bőr alatti izmokat, és támogatja azok természetes regenerációját. A masszázsolaj sokoldalúan használható. A sportolók edzés előtti masszázshoz használhatják. Ezenkívül kiválóan alkalmas a testmozgás utáni lazításhoz és regenerálódáshoz, de akár egy melegítő fürdő adalékaként is használható. A termék nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat vagy ásványolajból előállított ásványolaj-alapú anyagokat.
Hatóanyagok:

  • Az árnika gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, fokozza a vérkeringést és csökkenti az izomfájdalmat, kedvező hatást gyakorol a zúzódásokra vagy a duzzanatra is.

Használat:

  • mindennapi használatra - fürdés vagy mosakodás után tegyél olajat a tenyeredre, majd a szív felé irányuló, körkörös mozdulatokkal vidd fel a nedves bőrre.
  • masszázshoz - melegítsd fel az olajat a tenyeredben, és testrésztől függően különböző masszírozási technikával dörzsöld a bőrbe
  • fürdéshez - adj hozzá néhány csepp olajat a forró fürdővízhez

Összetétel:
Napraforgóolaj, olívaolaj, illatanyag*, hegyi árnikavirág-kivonat, közönséges nyírlevél-kivonat, limonén*, linalol*, geraniol*, kumarin*
*természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tulajdonságok

Hatás Masszírozó
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Feszült izmokra

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Jellemzők

Jellemzők Masszázs

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSTE789
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638500814
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05