Oldal frissítése

WELEDA körömvirág fogkrém 75 ml

5 3 értékelés
Leárazás -10 %
2 240 Ft 2 490 Ft

WELEDA körömvirág fogkrém 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A kiváló WELEDA fogkrém javítja az érzékeny fogú emberek életét. Hatékony összetevőinek köszönhetően a fogak a túlzott érzékenysége, valamint a fájdalom mértéke is csökken. A fogszuvasodás gyakoriságával küzdő egyéneken kétségtelenül segít majd a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek köszönhetően a baktériumok száma csökken, a fogszuvasodás pedig könnyebben elkerülhető. Kiváló választás ínygyulladás esetén. Megbízhatóan megállítja, és egyben megelőzi az ínyvérzést. Megszabadítja az íny szélét a baktériumokat is tartalmazó lepedék-lerakódásoktól, és lezárja a fogak és az íny közötti teret. A remek WELEDA fogkrém űrtartalma činí 75 ml. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni az isteni WELEDA fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A remek WELEDA körömvirág fogkrém 75 ml fogkrém alapvető paraméterei

  • A nagyszerű WELEDA fogkrém csökkenti az érzékeny fogak irritációját
  • Hatékony formulája megakadályozza a fogszuvasodást
  • Elsősorban ínygyulladásra használják
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A hatékony WELEDA fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Víz, kalcium-karbonát, glicerin, magnézium-alumínium-szilikát, alkohol, Körömvirág kivonat, mirha gyanta (mirha), xantán gumi, Ammónium-glicirrizát, aroma*, limonén*

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Gyulladás csökkentő

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1780
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638098014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15