Oldal frissítése

WELEDA Holdkrém 50 ml

4,0 4 értékelés
Leárazás -20 %
2 630 Ft 3 290 Ft

WELEDA Holdkrém 50 ml

A WELEDA minősített natúrkozmetikai márka 50 ml-es babakréme gyengéden ápolja a csecsemők és gyermekek érzékeny és finom bőrét. Alkalmas csecsemők számára az élet első napjától kezdve, valamint érzékeny bőrű felnőttek számára is. Fenntartja a bőr természetes hidratáltságát. Természetes összetevői között bio minőségű kamilla- és körömvirágkivonat, valamint mandulaolaj is található. Méhviasszal és lanolinnal is dúsítják. A termék nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, színezékeket, illatanyagokat vagy kőolajból előállított ásványi olajokon alapuló anyagokat. A bőrgyógyászati vizsgálatok megerősítették, hogy a készítmény még a nagyon érzékeny bőrű gyermekeknél is jól tolerálható.

Aktív összetevők:

  • A kamilla- és körömvirágkivonatok kiválóak nyugtató és gyógyító hatásuk miatt
  • A mandulaolaj bársonyosan puhává és rugalmassá teszi a bőrt
  • A méhviasz és a lanolin védi a bőrt a kiszáradástól és biztosítja a szükséges hidratálást

Használata:
Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a bőrre, és körkörös mozdulatokkal simítsd el! A krém jól kenhető és gyorsan felszívódik.
Összetevők:
Víz, szezámolaj, mandulaolaj, alkohol, glicerin-sztearát SE, lanolin, fehér méhviasz, körömvirágkivonat, xantán gumi, parfüm*, limonén*, linalool*, Geraniol*, citrál*
*természetes illóolajokból

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatóanyagok

Hatóanyagok Körömvirág

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny (sensitive), Száraz

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  KSPL2213
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638096614
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15