Oldal frissítése

WELEDA Frissítő szett férfiaknak

5 1 értékelés

WELEDA Frissítő szett férfiaknak

A WELEDA ajándékcsomagja kifejezetten férfiaknak szánt termékeket tartalmaz. A praktikus csomagolás egy tusfürdőből és bőrápoló krémből álló hidratáló szettet tartalmaz. Egyértelműen csodálatos ajándék minden olyan férfi számára, aki szeret vigyázni magára, és mindig frissnek akar látszani. A 200 ml-es férfi tusfürdő a férfiak bőrének hidratálására szolgál. Használata rendkívül frissítő és pihentető lesz. Nemcsak a testet tisztítja meg, hanem friss illatának köszönhetően az elmét is stimulálja. A bőr tisztává, táplálttá és hidratálttá válik. Az állaga tiszta, és az alkalmazása nagyon egyszerű, csak fel kell vinni, felhabosítani, majd leöblíteni. 

Legfőbb jellemzők

  • A készlet tartalma: Férfi tusfürdő, 200 ml + Hidratáló bőrápoló krém férfiaknak, 30 ml
  • 100%-ban természetes összetétel
  • NATRUE tanúsítvány

A 30 ml-es tubusban lévő hidratáló krém egy férfiak számára készült kozmetikai termék, amelyet a bőr puhítására terveztek. Hatóanyagai, a jojobaolaj és a természetes méhviasz hidratálják és puhává varázsolják a bőrt. A száraz bőr újra rugalmassá válik, és a feszülés érzése enyhül. A krém felfrissíti a bőrt, és egészséges megjelenésűvé teszi azt. Mindezt anélkül, hogy zsíros filmréteget hagyna maga után. 

Összetevők

víz, alkohol, dinátrium-kokoil-glutamát, kókusz-glükozid, glicerin, xantán gumi, parfüm, nátrium-kokoil-glutamát, tejsav, citromsav, tokoferol, lecitin, glicerin-oleát, hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, aszkorbil-palmitát, limonén, linalool, geraniol, citrál, kumarin  

NATRUE tanúsítvány

Ezt a terméket a NATRUE, egy brüsszeli székhelyű nemzetközi nonprofit szervezet tanúsította. Ennek fő célkitűzése, hogy fenntartsa és garantálja a natúrkozmetikumok és biokozmetikumok gyártóinak magas színvonalát, miközben átlátható módon tájékoztatja a fogyasztókat a természetes termékek összetételéről. A NATRUE minősítés garantálja, hogy a termék megfelel a natúrkozmetikumokra vonatkozó legszigorúbb előírásoknak

A tanúsítás kritériumai

  • Minden összetevő természetes, vagy akár természetes bio minőségű
  • A természetes nyersanyagokat csak jóváhagyott gyártási eljárásokkal dolgozzák fel
  • A gyártó környezetbarát technológiát alkalmaz
  • A termék nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket
  • Nem tartalmaz kőolajból, szilikonolajokból és származékaikból készült anyagokat
  • Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket (az EU szabályozásának megfelelően)
  • Sem a növényi alapanyagokat, sem a terméket nem sugározták be
  • A terméket nem tesztelték állatokon

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 230 ml

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék
Kód:  KSDS0637
Termékszám:  8590129003331
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05