Oldal frissítése

WELEDA Baby testápoló, körömvirággal, 200 ml

4,0 4 értékelés
5 190 Ft

WELEDA Baby testápoló, körömvirággal, 200 ml

A gyermekek bőrének speciális és extra finom gondozásra van szüksége. Itt garantált a WELEDA baba tej körömvirág. A növekvő tej támogatja a természetes bőrfunkciókat. BIO szezámmag és mandulaolaj hidratálja a bőrt, a körömvirág kivonat nyugtató és gyógyító hatást fejt ki. Természetes illóolajok továbbá kellemes szagot adnak a tejnek. A tejet dermatológiailag tesztelik és jól tolerálják a nagyon érzékeny bőrű vagy atópiás ekcéma okozta gyermekek. A WELEDA tejet felhasználhatja a baba életének első napján. 

A WELEDA 200 ml-es tejbegyűjtemény főbb jellemzői

  • gyermek WELEDA tej
  • hidratálja és védi a bőrt
  • a tisztán természetes nyersanyagoktól
  • alkalmas a vegánok számára
  • a tej dermatológiailag tesztelt
  • gyermekek számára a születéskor

A NATRUE tanúsítványtulajdonos

A WELEDA hidratáló tej tiszta NATURUE tiszta természetes és szerves kozmetikum. Nem tartalmaz szintetikus konzerválószereket, festékeket, illatanyagokat vagy ásványolaj alapú ásványolajokat. Tanúsított természetes kozmetikumok A WELEDA vegánok számára is alkalmas. 

Use

A fürdés vagy mosás után a tejet a test bőrére helyezzük és gyengéden megolvasztjuk. A WELEDA tehenet felnőttek is használhatják érzékeny bőrrel

A WELEDA körömvirág összetétele

Víz, szezámolaj, mandulaolaj, glicerin, alkohol, gliceril-sztearát SE, cetearil-glükozid, hidrogénezett kókuszgliceridek, marigoldkivonat, gyógynövény kivonat, fehér méhviasz, kakaóvaj, xantángumi, glicerin kaprilát és természetes illóolajok - Linalol, Geraniol, Citral. 

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatóanyagok

Hatóanyagok Természetes olaj keverék, Körömvirág

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny (sensitive), Száraz

Illatanyag

Illat Illatosított
Kód:  KSTE782
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638096539
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20