Oldal frissítése

WELEDA A természet erejével a striák ellen 250 ml

5 1 értékelés
Leárazás -10 %
10 290 Ft 11 490 Ft

WELEDA A természet erejével a striák ellen 250 ml

A striák nem kérdezik a kort. Nem számít, hogy serdülőkorban, menopauzában vagy terhesség alatt lep meg. Mostantól nem leszel egyedül a striákkal. A Weleda Mama striák elleni szett a lehető legjobb módon és tisztán természetes módon ápolja bőrödet. A készletben található termékek rendszeres használatával bőröd rugalmasabb és feszesebb lesz, és a striák láthatósága észrevehetően csökken.

Terhességi szoptatós olaj, 100 ml

Kényeztesd növekvő pocakodat extra szerető gondoskodással. A rendszeres relaxáló masszázsok megelőzhetik a striákat, és újra jól érezheted magadat a saját bőrödben. Naponta kétszer alkalmazd az olajat, mindig finoman masszírozd be a bőrbe. A 100%-ban természetes formula értékes mandulaolajat és bio jojobaolajat, E-vitaminban gazdag búzacsíraolajat és hegyi árnika virágkivonatot tartalmaz. A rózsa, a neroli és a mirha jegyeit tartalmazó finom virágos illat a nyugalom és a bizalom érzését kelti. 100%-kal puhább bőr.A bőr 94%-kal simább. Egy 33 nő részvételével végzett vizsgálat, akik 4 héten keresztül naponta kétszer használták a terméket.

Terhességi ápoló vaj, 150 ml

A növekvő pocakodnak megad minden törődést, amit megérdemel, még akkor is, ha csak egy pillanatra van időd. A masszázs után azonnal felöltözhetsz, a termék textúrája gyorsan felszívódik a bőrbe. A vaj ázsiai köldökvaj kivonatot, bio shea vajat, tápláló kakaóvajat és értékes növényi olajokat tartalmaz. A rózsából, neroliból és mirhából álló finom virágos illat megnyugtatja elmédet és segít ellazulni. Naponta kétszer alkalmazd a vajat. A felhasználók 89%-a számolt be a striák láthatóságának jelentős csökkenéséről. 70%-a egyetért a bőr rugalmasságának észrevehető növekedésével. 100%-ban egyetértenek azzal, hogy intenzíven hidratálja a bőrt, valamint 100%-ban egyetértenek azzal, hogy kellemesebbé teszi a bőr tapintását. Szakértői értékelés, klinikai teszt a gyakorlatban: 37 nő 12 héten keresztül naponta kétszer alkalmazta a terméket. Klinikai vizsgálat: 40 nő 8 héten keresztül naponta kétszer alkalmazta a terméket.

Összetétel

Terhességi olaj striák ellen: Mandulaolaj, Jojobaolaj, Búzacsíraolaj, Szag, Hegyi árnika virágainak kivonata, Limonén, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Farnesol Terhességi ápoló vaj: Voda, Shea vaj, Glycerin, Kakaóvaj, Jojobaolaj, Napraforgóolaj, Behenil-alkohol, Cetearil-alkohol, Búzacsíraolaj, Pentylenglikol, Nátrium-cetearil-szulfát, Hegyi árnika virágainak kivonata, Az ázsiai köldökfű virágainak/leveleinek/szárainak kivonata, Sáfrány arany kivonat, Betain, Arab gumi, Citromsav, Gliceril-kaprilát, Nátrium-kaproil/lauroil-laktilát, Szag, Limonén, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Farnesol

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Testvaj, Testápoló olaj

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Terméktípus

Terméktípus Olaj, Vaj

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Stria elleni
Kód:  KSTE3077
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590129007636
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15