Oldal frissítése

WC MEISTER Wald 45 g

4,7 84 értékelés
490 Ft

WC MEISTER Wald 45 g

A Meister Aktiv Kraft WC-tál tisztítófüggönyét erdei illattal fertőtleníti, frissíti, megakadályozza a pikkelyek felhalmozódását, nem tartalmaz foszfátokat és kellemes illatú. Egyszerűen tegye le a Meister Aktiv Kraft WC-t erdei illattal a WC szélétől befelé. Aktív habbal.

A Meister Aktiv Kraft fali, erdő illatú WC-blokkjának főbb jellemzői

  • A WC Meister megakadályozza a vízkőképződést
  • Tisztítja, szagolja és fertőtleníti a WC-ket
  • A Meister WC-blokkot WC-csészébe kell lógni
  • Aktív habbal
  • A Meister falra szerelhető WC-blokk nem tartalmaz foszfátokat
  • Erdei illattal

Biztonsági figyelmeztetések:
Bőrizgató hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Tartsa távol gyermekektől. Cineole-t tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. Ha orvosi tanácsra van szükség, vigye magával a termék tartályát vagy címkéjét. Bőrrel való érintkezés után: mossuk le az érintett területet bő szappannal és vízzel. Szembe kerülés után: néhány percig öblítse ki bő vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen megtehető. Folytassa az öblítést. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

Összetétel:
Legalább 15%, de kevesebb mint 30% anionos felületaktív anyagot; Legalább 5, de kevesebb mint 15% nemionos felületaktív anyag; parfümök

Összetétel

legalább 15 %, de kevesebb mint 30 % anionos felületaktív anyagot tartalmaz; legalább 5 %, de kevesebb mint 15 % nemionos felületaktív anyagot tartalmaz; parfüm; COUMARIN; LIMONÉN; CITRAL

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő
Klórtartalom Klórmentes

Tömeg

Tömeg 0,05 kg

Darabszám

Darabszám 1 db

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CIS586
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260418930931

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15