Oldal frissítése

VOONO Sea salt spray 100 ml

3,8 7 értékelés
2 490 Ft

VOONO Sea salt spray 100 ml

A VOONO Sea salt spray a cseh kozmetikai márka természetes készítménye, amellyel könnyedén formálhatod hajad stílusát a lágy tengerparti hullámok stílusában. A spray hajkeményítőként működik, és tisztán természetes összetétellel büszkélkedik, így nem terheli a hajat feleslegesen. A tengeri sónak köszönhetően finom és nagy tengerparti hullámokat érhetsz elanélkül, hogy aggódnod kellene a haj kiszáradása miatt. A spray-ben található egyéb összetevők megbízhatóan nyújtanak a hajszálak számára hidratálást, erősítik szerkezetüket és szép, természetes fényt adnak. A citromfű olajnak köszönhetően kellemes illattal és frissességgel ajándékoz meg. A permet egyenes és hullámos hajon egyaránt használható.

A VOONO Sea salt spray legfőbb jellemzői

  • A Voono egy cseh természetes kozmetikai márka
  • Hajápoló keményítő egyenes, hullámos és göndör hajra
  • 100% -ban természetes, tiszta hajápolás, amely nem terheli a hajat
  • Sea salt spray tengeri sóval a finom és nagy hullámok kialakításához
  • Hidratáló formula, amely erősíti a hajszálakat és egészséges hajfényt biztosít
  • Alkohol, szilikonok, parabének, mesterséges parfümök és tartósítószerek nélkül
  • Citromfűvel illatosított, amely friss érzetet kelt

Hatóanyagok:

  1. Tengeri só - ásványi eredetű szervetlen anyag, amely különféle méretű fehér áttetsző kristályok- illetve por formájában van jelen; a kozmetikumokban az emberi test ásványi anyag forrása, tonizáló, tisztító, fertőtlenítő, dörzsölő és összehúzó hatással bír. Fenntartja az ideális nedvességszintet, könnyen zsírtalanítja a bőrt, eltávolítja az elhalt bőrsejteketés a szennyeződéseket, amely után a bőr megerősödik, puha és nyugodt lesz.
  2. Citromfű illóolaj - A citromfű citrál, geraniol, neroli, limonén és linalool esszenciális olajokat valamint flavonoidokat tartalmaz, magas A, B és C vitaminnal rendelkezik, ásványi anyagok például kálium, kalcium vagy magnézium forrása, ezenkívül gyulladásgátló, antibakteriális, antimikrobiális, gombaellenes hatással is büszkélkedik, valaminttermészetes tartósítószer, amely meghosszabbítja a termék élettartamát. Az illóolaj friss, enyhén édes és gyógynövényes citrusaromával rendelkezik, gyakran parfümök és dezodorok részét képezi. Magas A-vitamin tartalma pozitív hatással van a bőr állapotára, mérsékli a túlzott mennyiségű zsírt, segíti a pattanásos és problémás bőr gyógyulását. Aromája befolyásolja azidegrendszert, enyhíti a feszültséget, megnyugtatja az elmét, enyhíti a fejfájást, szédülést és migrént, enyhíti az irritációt, javítja a hangulatot és támogatja a koncentráló képességet.
  3. Magnézium-szulfát - ásványi, a haj könnyen fésülhető, rugalmas és fényes lesz, dússágot, rugalmasságát és könnyedséget ad számára, megakadályozza a bőr fertőzését, puhítja és méregteleníti a bőrt, mineralizálja - magnéziummal és kénnel látja el a bőrt és a testet
  4. Glicerin (glicerin) - higroszkópos, színtelen viszkózus folyadék, szagtalan, édes ízű, kozmetikai termékekben használják, különösen hidratáló krémek és szappanok adalékanyagaként

Összetétel:
Aqaua, Carrageenan, Magnesium Sulfate (natural), Sea Salt, Glycerin, Cymbopogon Flexuosus Oil.


A felhasználás módja:
Rázd fel a spray-t és egyenletesen alkalmazd a száraz vagy nedves hajon. Majd formázd a hajat alulról, és göndörítsd tetszés szerint. Permetezz a hajra annyit, amennyi az eredmény eléréséhez szükséges. Nem kémiai lakk, tehát természetes megjelenést nyújt, és a haj nem fog összetapadni. A permet könnyen fésülhető fésű segítségével.Egyenes, hullámos és göndör hajra is alkalmas.

Haj típusa:
Egyenes haj, hullámos és göndör haj.


Hullámok, amelyeket a haj típusa szerint készíthetsz:
Egyenes haj - finom tengerparti hullámok
Finom hullámos haj - nagy tengerparti hullámok
Göndör haj - nagy afro fürtök

Tippek a hajformázó spray használatához:
- finom vagy tengerparti hullámok létrehozásához
- konty készítésekor az apróbb hajszálak lesimításához
- nedves megjelenésű haj, hátrafésült haj készítéséhez
- simító hatás férfiak számára
- hosszabb frizura készítésekor ideális (pl. fonott fonat)
- amikor nem szeretnél fésülködnivagy beszárítani hajad
- amikor nem áll rendelkezésre hajvasaló


Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás, Hullámosító, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Hullámos és göndör

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Kód:  VLS1068
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654000367

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15