Oldal frissítése

VOONO Hidratáló, 750 ml

5 1 értékelés
13 590 Ft

VOONO Hidratáló, 750 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Akkor a(z) VOONO 750 ml kapacitással bíró samponja biztosan magával ragad. Főként azoknak a szőkéknek ajánlott, akik leginkább a hűvös szőke színt kedvelik. Ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres és alapos hajmosást, viszont nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) VOONO Hidratáló, 750 ml normál, sérült és száraz hajra kiváló választás. Női hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Csillogó hatást biztosít. Ha hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod. Összetételének hála páratlan tápláló sampon. Ez a(z) parabénmentes és szilikonmentes sampon komplex gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) VOONO Hidratáló, 750 ml sampon főbb jellemzői

  • Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) VOONO sampon űrtartalma: 750 ml
  • Nagyszerű választás normál, sérült és száraz hajra
  • Női sampon
  • Hajadnak fényes ragyogást kölcsönöz
  • Hidratált hajat eredményez
  • Táplálja a hajat
  • A(z) VOONO Hidratáló, 750 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: parabénmentes és szilikonmentes

Összetétel

Aqua, Coco-Glucoside, Lauril-glükozid (természetes hatóanyag), Cocamidopropyl Betaine (szintetikusan kókuszolajból), Nátrium-kokoil-glutamát (természetes tenzid), Aloe Barbadensis levéllé (Aloe vera juice), Glycerin, Nátrium PCA (természetes habosítószer), Argania Spinosa magolaj (organikus argánolaj), Citrus Grandis héjolaj, Gliceril-oleát (természetesen olajokból és zsírokból), Polymnia Sonchifolia gyökérlé (répalé), Coffea Arabica magkivonat (kávékivonat), Mentha Piperita olaj (borsmentaolaj), Rosmarinus Officinalis levélolaj (rozmaringolaj), Lavandula Angustifolia olaj (francia levendulaolaj), Xantángumi (természetes sűrítőanyag), Tejsav, Citromsav (citromsav), Nátrium-klorid (só), Nátrium-levulinát (szerves sav), Kálium-szorbát (természetes tartósítószer a gyümölcs erjedéséből), Panthenol, Nátrium-benzoát (természetes tartósítószer), Linalool (az illóolaj természetes összetevője), Limonén (az illóolaj természetes összetevője).

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL8060
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654000756

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20