Oldal frissítése

VOONO Cassia obovata 100 g

4,5 4 értékelés
3 990 Ft

VOONO Cassia obovata 100 g

Adj hajad számára természetes szépséget a cseh VOONO márka Cassia obovata hajápolójának segítségével. Ez a semleges színtelen henna regenerálja a hajat, vagy hígítva tónust ad számára. A Voono hajápoló kiváló minőségű Lawsonia inermis hennából készül, összetételének köszönhetően természetes erőt, fényt és dússágot kölcsönöz. Sőt, könnyen alkalmazható, és nem csak a hajhoz, de a bőrhöz is gyengéd. A Voono vegánok számára is ideális, hiszen állatokon nem tesztelték.

A VOONO Cassia obovata hajkúra legfőbb jellemzői

  • A cseh VOONO márka terméke
  • Regenerálja a hajat vagy hígítva tónust ad
  • A Cassia obovata feszességet, fényt és volument ad a hajnak 
  • A VOONO egy semleges, színtelen henna
  • A festék könnyen felvihető

Árnyalat:
Cassia obovata

Használat:
Melegítsd fel 30-50 °C-os meleg vízzel, majd hagyd a hajon hatni 15-30 percig. A hennát azonnal felviheted miután lehűlt, vagy állni is hagyhatod egy éjszakán keresztül. A szokásos módon vidd fel a hajra, és hagyd legalább 45 percig hatni. A Voono színek használatára vonatkozó utasítások a csomagolásban találhatók. A végeredmény az előző színárnyalattól és a haj kondíciójától is függ.


Paraméterek

Fajta

Fajta Henna

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Normál

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Kúra

Típus

Típus Kúrák, szérumok
Kód:  VLS1066
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654000336

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10