Oldal frissítése

Village 11 Factory Hydro Boost arcpakolás hyaluronnal 21 g

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
1 690 Ft

Village 11 Factory Hydro Boost arcpakolás hyaluronnal 21 g

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A népszerű Village 11 Factory által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Hála az innovatív összetevőknek és a frissítő illatnak, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A híres Village 11 Factory textil arcmaszk nagyon könnyen felvihető és kellemes állagú. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, hagyd hatni a gyártó által megadott ideig, ami ennél a maszknál 15 perc, ez idő alatt pedig felteheted kicsit a lábaidat és pihenhetsz egyet. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. Biztosan el leszel ragadtatva az eredménytől!

Arcpakolás Village 11 Factory Hydro Boost arcpakolás hyaluronnal 21 g ...
Arcpakolás Village 11 Factory Hydro Boost arcpakolás hyaluronnal 21 g ...

A népszerű Village 11 Factory Hydro Boost arcpakolás hyaluronnal 21 g arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A népszerű Village 11 Factory gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek kiváló ápolást biztosít
  • Olyan összetétellel rendelkezik, amely alapján férfiak és nők is használhatják
  • A hatékony textil típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • A maszk hatása: hidratáló, tápláló és regeneráló
  • Az arcmaszk hatékonyságáért felelő anyag: allantoin, antioxidánsok és hialuronsav
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • Csodálatos hipoallergén, antiszeptikus és parabénmentes tulajdonságát értékelni fogod
  • Jelölése: dermokozmetikum, természetes kozmetikum, vegán kozmetikum és koreai kozmetikumok
  • A maszk hatóideje: 15 perc
  • A híres Village 11 Factory arcmaszk űrtartalma 23 ml

A jól ismert Village 11 Factory arcmaszk rendkívüli hatásai

Jó ötlet, hogy vigyázz a bőrödre, és használd az arcmaszkot rendszeresen. El leszel ragadtatva az elért eredményektől. A hidratálást nyújtó Village 11 Factory arcmaszk remek választás azoknak, akiknek száraz, hámló bőrük van. A formula gazdagon táplálja a bőrt, amely gyógyító elixírként pozitívan befolyásolja a bőr megjelenését. Remek választás pattanásos bőrre, hiszen regeneráló hatásainak köszönhetően elősegíti annak gyógyulását.

Ápold bőrödet szakszerűen!

A híres Village 11 Factory arcmaszk a legjobb ápolást nyújtja a bőrödnek. Ez a dermokozmetikum megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Ez az arcmaszk a természet legjavával van tele. A vegán címkét kapta meg, ami azt jelenti, hogy nem állati eredetű összetevőkből készült. Ha hajlamos vagy az allergiás reakciókra, értékelni fogod a hipoallergén összetételt, amely minimalizálja a bőrirritáció kockázatát. Az antiszeptikus készítmény alkalmas a gyulladás jeleit mutató területek ápolására. Ez a parabénmentes arcmaszk nyugalmat és bizalmat ad, és bőröd védve lesz az esetleges negatív hatásoktól.

Összetétel

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Lavandula Angustifolia (levendula) virágkivonat, Adansonia Digitata magkivonat, Hamamelis Virginiana (boszorkánymogyoró) levélkivonat, Carbomer, Tromethamine, Laminaria Japonica kivonat, Fucus Vesiculosus kivonat, Gelidium Cartilagineum kivonat, Melaleuca Alternifolia (teafa) levélkivonat, Cetraria Islandica kivonat, Myrciaria Dubia gyümölcskivonat, Himanthalia Elongata kivonat, Glycyrrhiza Uralensis (édesgyökér) kivonat, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA Hidrolizált glikozaminoglikánok, nátrium-hialuronát (5,2 ppm), Chamomilla Recutita (Matricaria) virágkivonat, nátrium-hialuronát keresztpolimer (1 ppm), Hidrolizált hialuronsav (0,52 ppm), Tocopherol, hidroxi-propil-trimónium-hialuronát (0,12 ppm), hialuronsav (0,01 ppm), Nátrium-acetilezett hialuronát (0,002 ppm)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum, Koreai kozmetikumok

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Regeneráló
Tulajdonságok Hipoallergén, Antiszeptikus, Parabénmentes

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 23 ml
Kód:  FAIox06
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  600018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10