Oldal frissítése

VILEDA Virobi Slim takarító robot

4,4 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VILEDA Virobi Slim takarító robot

Szeretné, ha padlója tiszta lenne, és több szabadidőt takaríthatna meg? Bízza a takarítást a Vileda Virobi Slim takarító robotra! Csak egy gombnyomás, és feltakarít Ön helyett. Ez nem álom, ez valóság. A takarító robot már jó ideje nem ismeretlen fogalom a háztartásokban. Ideális segítőtárs olyan háztartásokban, ahol gyermek, szőrös kis kedvenc, vagy épp egészségügyi problémákkal küszködő egyén él. A készülék tápellátásáról Li-Ion akkumulátor gondoskodik, amely 2× hosszabb készenléti idővel rendelkezik, emellett kevesebb önkisülési veszteséget biztosít.

Fontos tulajdonságok

  • Önjáró a padlózaton
  • Összegyűjti és benntartja a port és szőrt egy elektrosztatikus rongyon
  • A speciális kialakításnak és a 45 mm-es magasságnak köszönhetően tökéletesen feltakarítja a padlót a bútorok alatt és a falak mentén egyaránt
  • Automatikus leállítási funkció abban az esetben, ha a készülék megkerülhetetlen akadályba ütközik
  • Li-Ion akkumulátor 2× hosszabb készenléti idővel és kevesebb önkisülési veszteséggel
  • Alkalmas minden típusú padlóra
  • Alacsony zajszintű görgők mozgáskor
  • Egyszerűen és könnyen karbantartható

Újgenerációs készülék

Tétlenség idején a készülék kényelmesen tárolható, jelentősen könnyebben, mint bármilyen vödör vagy felmosó. Tökéletesített mop típus, amelyről minden túlzás nélkül állítható, hogy ezen készülékek legújabb generációját képviseli, s így időt és erőfeszítést takarít meg Önnek. A rendszeres takarítás mellett a takarító robot segít csökkenteni a por mennyiségét és a baktériumok számát a helyiségben. Próbálja hát ki Ön is ezt a hatékony segítőtársat a mindennapi takarításhoz, padlója ragyogni fog a tisztaságtól, és a takarítás ezentúl szórakozás lesz!

Paraméterek

Típus

Típus Robot felmosó

Tulajdonságok

Vízszórás Nem
Cserélhető fej igen
Vödör mellékelve Nem
Csavarórész a fogantyún Nem
Szett Nem
Hatótáv 31 cm
Csavarókosár Nem
Kód:  UKL028
Termékszám:  4023103191303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05