Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VILEDA Ultramax vödör csavarókosárral 1 db

5 9 értékelés
4 990 Ft

VILEDA Ultramax vödör csavarókosárral 1 db

VILEDA Ultramax felmosó vödör egy víztelenítő kosárral, és a tartozék mikroszálas mop 2v1 teleszkópos bottal tökéletes tisztaságot hoz otthonában. Mop könnyen veszi a régi szennyeződéseket és hatékonyan tisztít, anélkül, hogy a kezét bevizezné. A kétféle szálak VILEDA fogantyú, rongykorong vödör jobb víztelenítés biztosít, hogy könnyebben távolítsa el a szennyeződéseket, zsírt, foltok és száraz piszkokat a PVC padlóról, padlókról vagy csempéről. Köszönhetően a vödörnek és a víztelenítő kosárnak VILEDA egy egyedülálló víztelenítő rendszert működtet hogy még szárazabb legyen a felmosó. A víztelenítés gyerekjáték, könnyen kinyomhatja a vizet a felmosóból és akár 30% -ot is csökkentheti az erőfeszítést, nem kell megérinteni kézzel a rongykorongot.

A felmosó vödör a VILEDA Ultramax Microfibre 2in1 készülék legfontosabb jellemzői

  • Praktikus kiegészítők háztartási takarító rongykorong kemény padlóhoz
  • Segít a higiénikus háztartásban
  • A gumibetét csökkenti az erőfeszítést az összepréselés során akár 30%
  • A préselés nagyon egyszerű a présgép technológiával
  • A Mop VILEDA mindenféle kemény padlóra alkalmas
  • A kanál, könnyen tisztítható és ergonómikus fogantyúval rendelkezik

méretek:
29 × 28 × 37,5 cm

 

Paraméterek

Típus

Típus Vödör
Kód:  UKL060
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4023103201415
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15