Oldal frissítése

VERSACE EROS After Shave Lotion, 100ml

Leárazás -11 %
12 060 Ft 13 490 Ft

VERSACE EROS After Shave Lotion, 100ml

A Versace Eros After Shave Lotion optimális ápolást, hidratálást és táplálást biztosít a borotválkozás által irritált bőrnek. Bőröd borotválkozás után különösen értékeli nyugtató hatását. Kellemes bónusz a friss illat, amit értékelni fogsz, akár Versace-rajongó vagy, akár nem. A csábító illat a friss menta, a lédús citrom, a tonkabab és a meleg cédrus tökéletes harmóniájával simogatja érzékeidet. Az aftershave a Versace Eros kollekcióhoz tartozik, és tökéletesen kiegészíti a termékcsalád eau de toilette-jét. Lépj be az ikonikus divatmárka világába, és fedezd fel a Versace stílusú illatokat és ápolást.

A Versace Eros aftershave legfontosabb jellemzői

  • Aftershave a Versace Eros kozmetikai termékcsaládból
  • A borotválkozás által irritált bőr megnyugtatására
  • Gyengéd, hidratáló formula a kivételes férfi bőrápolásért
  • Eros aftershave a népszerű friss, férfias illattal
  • A klasszikus férfi összetevők és a szokatlan jegyzetek csábító illatkombinációja.
  • A friss menta, a lédús citrom, a tonkabab és a meleg cédrus harmóniája
  • Aftershave, amely tökéletesen kiegészíti a Versace Eros Eau de Toilette-t.
  • Üvegpalack tipikus megjelenéssel
  • Az ideális kozmetikai termék a férfiak számára, akiknek fontos a megjelenésük

Így használd:
A frissen borotvált bőrre alkalmazd. Ideális esetben forró zuhany vagy fürdő után kezeld bőrödet aftershavevel. A forró víz megnyitja a bőr pórusait, amely így jobban felszívja a kozmetikai terméket. Az illata is tovább tart és intenzívebb lesz. Optimálisan használható a Versace Eros Eau de Toilette-tel együtt. Ideális, ha mindig ugyanabból a termékcsaládból származó kozmetikai termékeket használsz. Ugyanazokat vagy egymást támogató hatóanyagokat tartalmaznak, és azonos illatúak.

Összetétel

ALCOHOL DENAT, PARFUM, AQUA, LIMONENE, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, BUTILMETOXIDIBENZOILMETÁN, ETIL-HEXILSZALICILÁT, COUMARIN, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-INON, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL938
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003810017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15