Oldal frissítése

VELVET Turbo 1 db

4,9 51 értékelés
1 690 Ft

VELVET Turbo 1 db

A Velvet konyhai papírtörlő mindig kéznél lesz a konyhában. Ez a típus a háromrétegű törlőkendők közé tartozik, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy könnyen elszakad. A Velvet Turbo mérete 78 × 22,3 cm. A praktikus XXL csomag konyhai papírtörlő hosszú ideig szolgál majd. A törlőkendő segít a takarításnál és a főzésnél. Tekercses formában szállítjuk. Te is elégedett lesz azzal, hogy mennyire erős és hatékony, ennek köszönhetően szinte bármilyen szennyeződést eltávolíthatsz vele. A háromrétegű papír tökéletesen felszívja a nedvességet. A Velvet papírtörlő alkalmas konyhai használatra, ugyanis élelmiszerrel érintkezve is biztonságos. Rendkívül gyorsan és hatékonyan eltávolítja a foltokat és szennyeződéseket a munkapultról vagy az asztalról. A Velvet Turbo törlőkendő egyetlen háztartásból sem hiányozhat. 

A Velvet Turbo konyhai papírtörlő legfontosabb  előnyei

  • Velvet Turbo konyhai papírtörlő parfüm nélkül
  • A Velvet papírtörlők alkalmasak a konyhában való használatra
  • A háromrétegű papír tökéletesen felszívja a nedvességet
  • Méretei 78 × 22,3 cm
  • 100% cellulózból készült
  • A praktikus XXL csomagba került konyhai törlőkendő hosszú ideig szolgál majd
  • Eredményesen eltávolítja a foltokat és szennyeződéseket a munkapultról és konyhaszekrényről
  • Nem hagy szöszöket és csíkot a megtisztított felületen
  • Minden Velvet termék 100%-ban újrahasznosítható

Erős konyhai papírtörlő extra nedvszívóképességgel 

Az egyes Velvet Turbo konyhai törlőkendő extra erős és remek nedvszívó képességgel bír. Ez lehetővé teszi, hogy csak egyetlen darabot tépj le egyszerre, így csökkentheted a fogyását, és hosszabb ideig kitart a tekercs. Ráadásul a konyhai papírtörlő nem hagy csíkokat semmilyen felületen.

A Velvet Turbo konyhai papírtörlő környezetbarát és praktikus csomagolásban érkezik

A Velvet Turbo konyhai törlőkendő környezetbarát és használatával kevesebb hulladékot termelsz. Kevesebb fóliát használnak a becsomagoláshoz. A gyártás során csökkentik a CO2-kibocsátást, amely azt is jelenti, hogy ebben a csomagolásban több terméket lehet a teherautóban szállítani.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Rétegek száma

Rétegek száma Háromrétegű

Típus

Típus Szerepben
Lap IGEN

Méretek

Hossz 78 m (78 m)
Szélesség 22,3 cm (22,3 cm)
Kód:  UBR215
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478002730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15