Oldal frissítése

VELVET Classic 100 db

4,5 31 értékelés
490 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 490 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 480 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 csomag 470 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több csomag 440 Ft/csomag

VELVET Classic 100 db

A papír zsebkendők praktikus segítőtársak otthon és az irodában. Így például a zsebkendős dobozt az asztalra rakhatod, hogy használatra készen álljon. A VELVET Classic papír zsebkendők kétrétegűek, ennek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy elszakadnak. Nem illatosítottak, ezáltal allergiások számára is megfelelőek. A csomag 100 darab papírzsebkendőt tartalmaz. A finom papírból készült Velvet Classic zsebkendő kiváló választás az orr vagy a szem megtörlésére. A termék PZH jóváhagyással rendelkezik

A Velvet Classic  papír zsebkendő legfontosabb előnyei, 100 darab

  • Dupla rétegű papír zsebkendő
  • Nem illatosított, így allergiások számára is alkalmas
  • Egy doboz összesen 100 darabot tartalmaz
  • 100% cellulózból készült
  • A zsebkendő puha és praktikus
  • Minden Velvet termék 100%-ban újrahasznosítható

A Velvet márka környezetbarát termékeket állít elő

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A gyártási folyamat során 40%-os vízmegtakarítást érnek el, és a szén-dioxid-kibocsátást akár 32%-kal is csökkentik.Minden Velvet termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható és 30%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Emellett a gyártás akár 32%-kal csökkenti a műanyagfogyasztást. A Velvet PEFC és FSC tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kétrétegű Velvet Classic papír zsebkendő diszkrét csomagolásban

A Velvet Classic 100 darabos papír zsebkendő minden háztartásban remekül használható. A zsebkendőt a diszkrét csomagolásnak köszönhetően bárhol elhelyezheted, ott, ahol épp szükség van rá. Nemcsak a fürdőszobában, hanem a pulton vagy a nappaliban is hasznos lesz. A zsebkendő két rétegből készült, így nemcsak az orr, hanem a szem vagy az arc megtörlésére is alkalmas. 


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rétegek száma

Rétegek száma Kétrétegű

Típus

Típus Dobozos papír zsebkendő

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Motívum Kép
Darabszám 100 db
Kód:  PK067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478007353

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15