Oldal frissítése

VELVET Classic 10 × 10, 3 rétegű

4,9 36 értékelés
590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 590 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 570 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 csomag 560 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több csomag 530 Ft/csomag

VELVET Classic 10 × 10, 3 rétegű

Jó ötlet, ha mindig van kéznél egy papír zsebkendő. A kis csomagok nem foglalnak annyi helyet, ennek köszönhetően mindig magadnál tarthatod őket, és mindig felkészült leszel. A VELVET Classic 10×10-es papírzsebkendő háromrétegű,  így nem kell aggódnod, hogy elszakad. Mivel nem illatosított, allergiások számára is alkalmas. Egy csomag VELVET papír zsebkendő 10 darabot tartalmaz. A zsebkendők szélén virágmotívum található, amely a zsebkendőt sokkal lágyabbá teszi. Remekül néz ki az ötféle minta kombinációja érzéki színekben, továbbá a nyitófül segítségével rendkívül kényelmesen nyílik. A termék PZH jóváhagyással rendelkezik. 


A VelvetClassic, 10 × 10 papírzsebkendő legfontosabb előnyei

  • Papírzsebkendő virágmotívummal a szélein
  • Allergiásoknak is alkalmas, mivel nem tartalmaz illatanyagot
  • Egy csomag VELVET papír zsebkendő 10 darab zsebkendőt tartalmaz
  • 100% cellulózból készült
  • Kényelmes nyitásmegoldással
  • A zsebkendők puhák és praktikusak
  • Minden Velvet termék 100%-ban újrahasznosítható

A Velvet márka környezetbarát termékeket állít elő

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A gyártási folyamat során 40%-os vízmegtakarítást érnek el, és a szén-dioxid-kibocsátást akár 32%-kal is csökkentik. Minden Velvet termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható és 30%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Emellett a gyártás akár 32%-kal csökkenti a műanyagfogyasztást. A Velvet PEFC és FSC tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Háromrétegű Velvet Classic papírzsebkendő érzéki mintával

A Velvet Classic papírzsebkendő 10 × 10 darabos kiszerelése már első pillantásra is elnyeri a tetszésedet a pasztellszínekben pompázó mintázattal. A zsebkendők szélén virágmotívumos nyomat található, amelynek köszönhetően az egyes rétegek szorosan összetapadnak. A kényelmes nyitást a praktikust nyitófül biztosítja. 


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rétegek száma

Rétegek száma Háromrétegű

Típus

Típus Papír zsebkendő

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Motívum Színek
Darabszám 10 db
Kód:  PK066
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478007445

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05