Oldal frissítése

VELVET Camomile & Aloe Vera (48 db)

4,5 14 értékelés
590 Ft

VELVET Camomile & Aloe Vera (48 db)

Anyagának köszönhetően a Velvet nedves WC-papír garantálja a kényelmet és tisztaságot. A nedves WC-papír a frissesség és a tisztaság érzetét kelti. A megnedvesített papír rendkívül puha, kellemes kamilla illatú és ápol az Aloe Vera segítségével, amely tökéletes lágyságot biztosít. A formula nagyon gyengéd a bőrhöz, és a pH-értéke alkalmas az intim területekhez. A műanyag zárófedél mindig szorosan illeszkedik,és megakadályozza a nedves WC-papír kiszáradását, miközben a papír kényelmesen kihúzható. Ráadásul a nedves WC-papírt könnyedén lehúzhatod a WC-n. A papír biológiailag lebomlik, akárcsak a WC-papír. A csomagban 42 darab nedves, bőrgyógyászatilag tesztelt törlőkendőt találsz. 

A Velvet Camomile & Aloe Vera nedves WC-papír legfontosabb előnyei (42 darab)

  • Velvet Camomile & Aloe Vera nedves WC-papír kamilla illattal és Aloe Vera ápolással
  • Maximális kíméletességet biztosít a bőrnek
  • A nedves WC-papír hipoallergén
  • A pH az intim területekhez is alkalmas
  • A műanyag zárófedél védi a törlőkendőt a kiszáradástól
  • A Velvet Camomile & Aloe Vera kendőt le lehet húzni a WC-ben
  • Biológiailag lebomló anyagból készült
  • A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték
  • 100%-ban természetes, cellulózszálas, nem szövött anyag

A Velvet Camomile & Aloe Vera törlőkendőket lehúzhatod a WC-n

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A műanyag zárófedél megvédi a törlőkendőket a kiszáradástól, és hosszabb élettartamot biztosít. A Velvet Camomile & Aloe Vera törlőkendőt a WC-n is lehúzhatod.

Velvet nedves WC-papír kellemes kamilla illattal

A Velvet Camomile & Aloe Vera nedves WC-papír bársonyos puhaságával és bőrbarát formulájával az intim területek számára is megfelelő pH-értékkel rendelkezik. A Velvet nedves WC-papírral kivételes tisztaságot tapasztalhatsz meg. Próbáld ki a klasszikus WC-papírt is: Velvet Camomile & Aloe, Velvet Lágy fehér vagy Velvet Excellence, amelyek a nedves WC-papírral együtt biztosítják a mindennapi kényelmet. 


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rétegek száma

Rétegek száma Egyrétegű

Illatanyag

Illat Illatosított

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre alkalmas
Kód:  TOPA229
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478997692

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05