Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VELVET Excellence 8 db

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VELVET Excellence 8 db

A Velvet WC-papír minden egyes darabja kivételes szilárdságot, kényelmet és puhaságot kínál. A négyrétegű, fehér papír minta és illatosítás nélkül készült, amit még a legigényesebb felhasználók is értékelni fognak. Szeress bele az egy tekercsben található 160 darabba, és élvezd a puhaság és a kényelem érzését. Ezt pedig újra és újra megteheted, mert egy csomag nyolc tekercset tartalmaz ebből a fehér csodából. A választott anyag nagy előnye, hogy maximálisan puhaságot biztosít a bőrödnek. A Velvet Excellence WC-papír fenntartható módon, az erőforrások takarékos felhasználásával és környezetünk védelmét előtérbe helyezve kerül előállításra. A Velvet Excellence WC-papír PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Velvet Excellence WC-papír legfontosabb előnye (8 db)

  • Velvet Excellence WC-papír illatanyag nélkül
  • Maximális kíméletességet biztosít a bőrnek
  • Négyrétegű toalettpapír elegáns dombornyomással 
  • A WC-papír fenntartható módon készült
  • Velvet Excellence PEFC tanúsítvánnyal
  • 100% cellulózból készült
  • Minden Velvet termék 100%-ban újrahasznosítható

A Velvet márka környezetbarát termékeket állít elő

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A gyártási folyamat során 40%-os vízmegtakarítást érnek el, és a szén-dioxid-kibocsátást akár 32%-kal is csökkentik. Minden Velvet termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható és 30%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Emellett a gyártás akár 32%-kal csökkenti a műanyagfogyasztást. A Velvet PEFC és FSC tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A négyrétegű Velvet toalettpapír teljes kényelmet biztosít

A Velvet Excellence WC-papírt bársonyos puhaság és egyszerűség jellemzi, esztétikus mintázatú dombornyomás formájában. A négyrétegű Velvet Excellence toalettpapírral kivételes tisztaságot élhetsz át. Próbáld ki a Velvet nedves WC-papírt, amely a WC-papírral együtt biztosítja a napi kényelem.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Illatanyag

Illat Illatmentes

Szerepek száma

Tekercsek száma 8 db

Rétegek száma

Rétegek száma Négyrétegű

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát, Érzékeny bőrre alkalmas, 100% cellulóz
Kód:  TOPA028
Termékszám:  5901478004888

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20