Oldal frissítése

VANISH Power Gel mosáselőkezelő gél 200 ml

4,7 20 értékelés
2 890 Ft

VANISH Power Gel mosáselőkezelő gél 200 ml

A VANISH Power Gel folttisztító még a legmakacsabb, beszáradt szennyeződéseket is eltávolítja mosás előtt. A foltok sikeresen eltűnnek 30 másodpercen belül a Vanish folttisztító gél alkalmazását követően (ezt mustárral, fűvel, vörösborral és olajjal is tesztelték). A folttisztító egyaránt használható fehér és színes ruhákhoz is (próbáld ki nem látható helyen használat előtt). A VANISH Power Gel folttisztító géllel a ruháid foltjai varázsütésre tűnnek el! 

A VANISH Power Gel folttisztító fő jellemzőo

  • Folttisztító
  • Használd mosás előtt
  • A legmakacsabb, beszáradt foltok eltávolítása is sikeres
  • A mustár, olaj, vörösbor, fű, és tea foltok 30 másodpercen belül eltűnnek (vizsgálatokkal bizonyítva)
  • A VANISH Power gél egyaránt alkalmas fehér és színes ruhákhoz (az első használat előtt ajánlott gyors tesztet végezni a ruha nem látható részén)

Tartalom:
200 ml

Felhasználási javaslat

1. Csavard le a kupakot.
2. Alkalmazd a folton körkörös mozdulatokkal.
3. Hagyd hatni 1-5 percig.

Információk:
Mindig olvasd el a ruha vagy textil mosási útmutatóját. Biztonságosan használható színes és fehér ruhákhoz is, ha követed a gyártók mosási útmutatóját. Használat előtt teszteld a gélt a ruha nem látható részén. Öblítsd ki és hagyd megszáradni. Ne használd csokoládé foltokon. Ne használd gyapjú, selyem vagy bőr anyagok tisztítására. Ne használja festett és fémes anyagokon, fán, fémen. Ne használd gőztisztított ruhákon.

Összetétel

5-15%: nemionos felületaktív anyag
<5%: anionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, enzimek, 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -on, 2-metil-2H-izotiazol-3-on, parfüm
Veszélyes anyagok: benzolszulfonsav, mono-C10-14-alkil-származékok, nátrium-sók; alkoholok, 12-16 szénatomos, 7EO etoxilezett, 3EO; alkoholok, 12-15 szénatomos, elágazó és egyenes láncú etoxilezett

Figyelmeztetés

Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülés esetén öblítsd ki bő vízzel és fordulj orvoshoz. Arc- és szemvédő felszerelés használata ajánlott. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni a termék csomagolását és címkéjét. Használat után alaposan moss kezet.

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Folteltávolító
Foltok típusa szerint Olaj, Fű

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Fehér ruhákhoz, Színes ruhákhoz
Kód:  ODS046
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321745640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20