Oldal frissítése

VANISH Oxi Action 3 l White

4,9 52 értékelés
5 690 Ft

VANISH Oxi Action 3 l White

Összetevők

Nem ionos felületaktív anyag
Oxigén alapú fehérítőszer
Kevesebb mint 5%: anionos felületaktív anyag, optikai fehérítő, illatanyag, hexyl cinnamal

Jellemzők

Káprázatos folteltávolítás és fehérebb fehérek
Akár 3 árnyalattal fehérebb!*
*A már beszürkült ruhákhoz képest, 5 mosás után

Termék információk

A Vanish Oxi Action Crystal White kifejezetten hatékony folteltávolító. Alacsony mosási hőmérsékleten is aktiválódik. Használható nagy méretű, jól látható foltokon, de mosás közben kihagyott kis méretű foltok esetén is hatékony megoldás. Mosás: Adagoljon 100 ml Vanish-t a mosószerhez. Áztatás: Az áztatást után mossa ki ruhát a szokásos módon, majd öblítse ki alaposan. Előkészítés: A Vanish-t közvetlenül a foltra vigye fel, az adagolókupak segítségével. Dörzsölje be a foltot, szükség szerint. Töltse meg az adagolókupakot az útmutató szerint, majd helyezze a mosógépbe. Javasolt használat: Mindig tartsa be az adott anyag vagy szövet címkéjén feltűntetett mosási utasításokat. Használat előtt tesztelje a mosott anyag színtartósságát egy kevésbé látható helyen. Öblítse ki és hagyja megszáradni. A Vanish-sel mosott vagy kezelt ruhák közvetlen napfényen vagy bármilyen más hőforráson száríthatók. Előáztatáshoz használjon meleg-langyos vizet. Előfordulhat, hogy a makacs foltok eltávolításához többszörös mosásra lesz szükség. Figyeljen arra, hogy a termék ne érintkezzen fém részekkel (pl. gombok, cipzárak), és ne használja fehérítővel. Ne engedje rászáradni a Vanish-t a mosott ruhára (a termékkel való maximális érintkezési idő 10 perc). FIGYELMEZTETÉS: Lenyelése káros az egészségre. Súlyos szemkárosodást okozhat. GYERMEKEKTŐL elzárva tartandó. Kerülje el a szembekerülést. Szembekerülés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg a termék
edényét vagy címkéjét.. Ne keverje más klór-alapú fehérítő szerekkel. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Bőrrel való érintkezés után kifehérítheti a bőrt. A kifehéredés átmeneti és reverzibilis. Ne aggódjon, a bőrfehéredés ideiglenes és reverzibilis.. Ha a termékpermet bőrrel érintkezik, azonnal mossa le vízzel. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű használata javasolt.

Összetétel

5% vagy több, de kevesebb, mint 15 % oxigénalapú fehérítőszer, nem ionos felületaktív anyagok, Kevesebb mint 5 % anionos felületaktív anyag, optikai fehérítők, parfüm.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Fehér ruhákhoz
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben

Űrtartalom

Űrtartalom 3 000 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Folteltávolító
Foltok típusa szerint Fű, Izzadság
Megfelelő vízhőmérséklet 30 °C
Ecset a könnyebb tisztítás érdekében IGEN
Használat Mosás közben

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Folyékony

Darabszám

Darabszám 1 db

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Fehér ruhákhoz

5% vagy több, de kevesebb, mint 15 % oxigénalapú fehérítőszer, nem ionos felületaktív anyagok, Kevesebb mint 5 % anionos felületaktív anyag, optikai fehérítők, parfüm.

'>
Kód:  ODS003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592326005439
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20