Oldal frissítése

TwelveSouth Inspire

Kiegészítők a termékhez

TwelveSouth Inspire

Az Apple sokkal komolyabban veszi a versenyt, és kiadott egy szója gyertyát, amely a frissen bővített iMac illatát utánozza. Értékes és nemes darab a rajongók számára. A nem hagyományos TwelveSouth gyertya második generációját Inspire-nek (mac candle N ° 2) nevezik. Az előzményhez hasonló alapokon nyugszik, de az üröm, a bergamott és a citrom erősebb illatával egészítették ki, amely még jobban emlékeztet az új iMac illatára. A modern kialakítású gyertya segíti a gondolkodást, és inspiráló hangulatot ébreszt. A TwelveSouth Inspire tökéletes ajándék Apple rajongóknak.

TwelveSouth Inspire gyertya fő jellemzői

  • Praktikus csomagolásban kapható
  • Modern design
  • Nagyon eredeti illattal rendelkezik
  • Nem hagyományos ajándék Apple rajongóknak
  • Az egyedülálló illatok keveréke

Az illata olyan jó, mint amilyennek látszik

A TwelveSouth Inspire gyertya egy egyedi, fehér felületű és sima tartóban található, amelynek belseje szürke színű. Tökéletesen illeszkedik minden szobába, mint egy diszkrét dekoráció. A egyedülálló bergamott, üröm, tarragony, borostyán és citrom keveréke frisssességet visz otthonába vagy az irodában. Mindegyik illatprofilt úgy választották ki, hogy képes elcsitítani a kavargó gondolatokat az elmében, és ösztönözni a kreativitást.

Összetétel

100% szója viasz

Méret

  • magasság 110 mm
  • átmérő 84 mm
 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 655 g

Égési idő

Égési idő 70 óra
Kód:  JA970

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15