Oldal frissítése

TRESemmé Purify&Hydrate Fejbőrradír 300 ml

4,6 7 értékelés
Leárazás -20 %
1 990 Ft 2 490 Ft

TRESemmé Purify&Hydrate Fejbőrradír 300 ml

Rendszeresen radírozod a tested, de szeretnél végre a fejbőrödről is gondoskodni? A TRESemmé Purify&Hydrate Scalp Scrub segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, a zsírt és a szennyeződéseket, miközben a gyökerektől kezdve biztosítja a szükséges hidratálást a hajszálak számára. A TRESemmé Purify&Hydrate mentoltartalmának köszönhetően a felfrissülés érzését nyújtja a bőrnek, a kókuszdarabok pedig igazán alapos hámlasztást biztosítanak. A haj egészségének megőrzése a gyökerénél kezdődik. 

A TRESemmé Purify&Hydrate Fejbőrradír fő jellemzői

  • Eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt a fejbőrről
  • A kókusznak és a mentolnak köszönhetően a peeling frissítő hámlasztást biztosít
  • Hidratálja a hajat a gyökerektől kezdve
  • A bőrradírban lévő agyag felszívja a szennyeződéseket

Alkalmazás: 
Alkalmazd a sampon és a kondicionáló használata előtt. Nedvesítsd be a hajat. A bőrradírt adagonként vidd fel, amíg az egész fejbőrt be nem fedi. Finoman masszírozd az ujjbegyeiddel 1 percen keresztül. Végül öblítsd le alaposan vízzel. 


Összetétel

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-METIL-KOKOIL-TAURÁT, ACRYLATES COPOLYMER, COCOS NUCIFERA HÉJPOR, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, PARFUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, KAKANDÓSAV, MENTHOL, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, GLICERIN, DISODIUM EDTA, BENZOPHENONE-4, KAOLIN, HIDROLIZÁLT HIALURONSAV, BENZYL ALCOHOL, BENZIL-SZALICILÁT, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Fixáló hatás nélkül

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSVL5739
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710847991950

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05