Oldal frissítése

TOUS Baby EdC 100ml

Leárazás -6 %
10 940 Ft 11 690 Ft

TOUS Baby EdC 100ml

Visszavágysz a gyermekkorodba, és szeretnéd élvezni a gondtalanságot, játékvilágot? A Tous Baby EdC kölni visszarepít a gyermekkor csodálatos világába. A gyümölcsös illat friss citrusokkal, nerolival, bergamottal és mandarinnal ölel át, amit gyorsan meg fogsz szokni. Kis idő elteltével az édes körte, alma, narancsvirág és gyengéd rózsa illata kerül fölénybe. A mámorító alapot cédrus, petitgrain és pézsma alkotja. A gyümölcsös kompozíciót tökéletesen kiegészíti az ötletes üveg, amely egy aranyos mackó alakú kupakkal rendelkezik. Ha el akarod felejteni a felnőttkor gondjait, és visszatérnél egy kis időre a gyermekkorodba, válaszd a Tous Baby EdC kölnit.

A Tous Baby EdC kölni legfontosabb jellemzői

  • Cologne Tous Baby EdC felnőtteknek, akik egy ideig újra gyerekek szeretnének lenni
  • Friss gyümölcsös illat virágos jegyekkel
  • Fantáziadús palack egy mackó alakú kupakkal
  • A Cologne Tous a gondtalan gyermekvilágba repít

Fejillat:
Citrusfélék, bergamott, neroli, mandarin
Szívillat:
Körte, alma, narancsvirág, rózsa
Alapjegy:
Cédrus, petitgrain, pézsma

Összetétel

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL.

Kód:  KPFT1023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8436038833617

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10