Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TORK Premium S2 475 ml

4,8 5 értékelés
3 690 Ft

TORK Premium S2 475 ml

A Tork Premium S2 ápoló krém természetes hidratálást biztosít a bőrnek. Ideális a normál, száraz és érzékeny bőrre egyaránt, hiszen nem tartalmaz illatanyagot, és rendszeres használata esetén megvédi a bőrt a túlzott kiszáradástól, tápanyaggal látja el és lágy tapintásúvá teszi. A Tork Premium S2 Nordic Swan tanúsítvánnyal rendelkezik, ennek köszönhetően környezetbarát termék.

A Tork Premium S2 krém legfőbb jellemzői

  • A krém táplálja, hidratálja és védi a bőrt a túlzott kiszáradástól
  • A Tork Premium S2 környezetbarát termék - Nordic Swan tanúsítással rendelkezik
  • Gyengéd az érzékeny bőrhöz is, hiszen nem tartalmaz illatanyagot
  • A Tork krém gyorsan felszívódik, és nem hagy kellemetlen réteget a kéz bőrén

Használat:
Kézmosás után vagy a nap folyamán bármikor vigyél fel kezedre megfelelő mennyiségű krémet.

Összetétel:
aqua, dicaprylyl carbonate, polyglyceryl-3, methylglucose distearate, ethylhexyl stearate, glycerin, glyceryl stearates, canola oil, cetearyl alcohol, tocopheryl acetate, hydroxyethyl acrylate/sodium, acryloyldimethyl taurate copolymer, panthenol, xanthan gum, sodium citrate, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, tetrasodium iminodisuccinate, tocopherol, citric acid, sorbitan isostearate, polysorbate 60, pantolactone


Összetétel

aqua, dikapril-karbonát, poliglicerin-3, metilglükóz-disztearát, ethylhexyl stearate, glicerin, glicerin-sztearátok, repceolaj, cetearyl alcohol, tocopheryl acetate, hidroxietil-akrilát/nátrium, akrilil-dimetil-tauurát kopolimer, panthenol, xantán gumi, nátrium-citrát, phenoxyethanol, benzoic acid, dehidroecetsav, tetrasodium iminodiszukcinát, tocopherol, citromsav, sorbitan isostearate, polysorbate 60, pantolakton

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 475 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító, Lágyító

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Illatmentes

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fürdőszobai tartozékok tulajdonságai

Szín Fehér
Anyag Műanyag
Kód:  DOMA900
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7322540394047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20