Oldal frissítése

TOOTHY All Day Care - Fehérítő fogkrém - 2x65 g

3 790 Ft

TOOTHY All Day Care - Fehérítő fogkrém - 2x65 g

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A szuper Toothy fogkrém kimondottan a dohányosok számára készült a tisztító és fehérítő hatásai miatt. Azzal a céllal készült, hogy alaposan megtisztítsa a fogakat, és eltávolítsa a nikotin, a kávé vagy akár a vörösbor okozta foltokat. A fehérítő hatással rendelkező Toothy fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket a fogszerkezetből, és gondoskodik a fogzománc és az íny egészségéről is. Fluorid nélkül készítik, így ideális azon érzékeny emberek számára, akiknek ezek a vegyületek kontakt dermatitist okoznak. A fluoridmentes fogkrém nagyszerű védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, miközben remineralizálja a fogzománcot is. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Ráadásul a fogaidat természetesen fénylővé varázsolja. Az aktív szén alaposan fehéríti a fogzománcot. Gyengéden eltávolítja a kávé, tea és a dohányzás okozta kellemetlen elszíneződéseket. A szuper Toothy fogkrém térfogata činí 130 ml. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni az isteni Toothy fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém TOOTHY All Day Care - Fehérítő fogkrém - 2x65 g Lifestyle
Fogkrém TOOTHY All Day Care - Fehérítő fogkrém - 2x65 g Jellemzők/technológia

A nagyszerű TOOTHY All Day Care - Fehérítő fogkrém - 2x65 g fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A kíméletes Toothy fogkrém remek megoldást kínál arra, hogy megszabadulj a kávéivás, a dohányzás és a vörösbor fogyasztása miatt megjelenő elszíneződéstől
  • A fehérítő hatású Toothy fogkrém segít eltávolítani a fogakon megjelenő foltokat
  • Fluorid nélkül készült
  • Rendszeres használat esetén javítja a fogzománc minőségét
  • Aktív szénnel van kiegészítve
  • A fogkrém térfogata 130 ml
  • A szuper Toothy fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 130 ml
Kód:  ZUB1205
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  726667490687

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15