Oldal frissítése

TONI&GUY Frizz Taming Beard 100ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TONI&GUY Frizz Taming Beard 100ml

Professzionális TONI & GUY balzsam az egyedi stílusú szakállhoz. A balzsam hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek a szakálladat puhavá és fényessé varázsolják. Tökéletesen kisimíthatóvá és alakíthatóvá teszi a rakoncátlan arcszőrzetet. A TONI & GUY balzsamot nem kell kiöblíteni.

A TONI & GUY Frizz Taming Beard Balm 100 ml-es szakállbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Professzionális TONI & GUY balzsam az egyedi szakállformákhoz
  • Hidratáló összetevőket tartalmaz
  • Használata után a szakáll puha és fényes lesz
  • A TONI & GUY balzsam öblítés nélkül használható

Alkalmazás :
Vigyen fel egy kis mennyiségű TONI & GUY balzsamot az ujjaira, dörzsölje be a szakállát, majd készítse el a kívánt szakállformát.

Összetétel :
Aqua (víz), ciklopentasziloxán, ciklohexasziloxán, VP / VA kopolimer, izopropil-mirisztát, Karbomer, fenoxi-etanol, glicerin, aminometil-propanol, illatanyag, Amodimetikon, nátrium-benzoát, nátrium-metil-parabén, cetrimonium-klorid, Tetranátrium-EDTA, Linalool, Trideceth-10, Limonén, Izopropil-alkohol, Citronellol, Geraniol, Butil-fenil-metil-propion, Kumarin, laurtrimónium-klorid, hexil-fahéj, citrál, alfa-izometil-ionon, hidroxi-citronellál, benzil-szalicilát, benzil-alkohol


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Balzsam

Hatás

Hatás Hidratál, Lágyít
Kód:  HOL351
Termékszám:  667803003029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20