Oldal frissítése

TONI&GUY Cleansing Beard Shampoo 150 ml

3 890 Ft

TONI&GUY Cleansing Beard Shampoo 150 ml

TONI & GUY szakáll sampon a szakáll gyengéd tisztításához. Nem csupán alaposan tisztítja a szakállat, de puhítja és táplálja is egyben. A sampon továbbá kellemes illattal büszkélkedik. A professzionális TONI & GUY szakáll sampon segít kifejezni szakállad stílusát.

A 150 ml-es TONI&GUY Cleansing Beard Shampoo szakáll sampon legfőbb jellemzői

  • A TONI & GUY sampon finoman tisztítja a szakállat
  • Megőrzi a szakáll egészségét
  • A sampon lágyítja és táplálja a szakállat
  • Kellemes illat

Alkalmazása:
Vidd fel a TONI & GUY sampont a nedves szakállra, és óvatosan masszírozd be. Ezután hagyd néhány percig hatni, és alaposan öblítsd le a sampont.

Összetétel :
Aqua (water),Sodium lauroyl methyl isethionate,Cocamidopropyl betaine,Glycerin,PEG-120 methyl glucose dioleate,Lauric acid,Sodium methyl isethionate,Sodium chloride,Benzyl alcohol,Parfum (fragrance),Quaternium-80,Tetrasodium EDTA,Sodium benzoate,Panthenol,Zinc laurate,Polyquaternium-10,Glycol distearate,Laureth-4,Linalool,Limonene,Citronellol,Sodium


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  HOL350
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  667803003005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15