Oldal frissítése

TONI&GUY Beard and Face Shampoo 150 ml

Leárazás -20 %
3 030 Ft 3 790 Ft

TONI&GUY Beard and Face Shampoo 150 ml

TONI & GUY szakáll sampon a szakáll gyengéd tisztításához. A természetes olajoknak köszönhetően a sampon meggátolja a kiszáradást és fenntartja a szakáll egészséges megjelenését. Továbbá hidratálja a bőrt, és hosszú ideig puhán illetve tisztán tartja a szakállat. A professzionális TONI & GUY szakáll sampon segít kifejezni szakállad stílusát.

A 150 ml-es TONI&GUY Beard and Face Shampoo szakáll sampon legfőbb jellemzői

  • A TONI & GUY sampon finoman tisztítja a szakállat
  • Megelőzi a szakáll kiszáradását
  • Megőrzi annak egészséges megjelenését
  • Hidratálja a bőrt és puhán tartja a szakállat

Alkalmazása:
Vidd fel a TONI & GUY sampont a nedves szakállra, és óvatosan masszírozd be. Ezután hagyd néhány percig hatni, és alaposan öblítsd le a sampont.

Összetétel :
Aqua (water),Olea europaea (olive) fruit oil,Isononyl isononanoate,Glycerin,Cetearyl olivate,Xanthan gum,Sorbitan olivate,Phenoxyethanol,Vaccinium myrillus fruit/leaf extract,Sodium benzoate,Parfum (fragrance),Saccharum officinarum (sugarcane) extract,Citrus limon (lemon) fruit extract,Citus aurantium dulcis (orange) fruit extract,Tetrasodium EDTA,Acer saccharum (sugar maple) extract


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  HOL352
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717163758823

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20