Oldal frissítése

TONI & GUY száraz sampon 2 × 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TONI & GUY száraz sampon 2 × 100 ml

A TONI & GUY száraz sampon frissíti a haját, és látható volumenet hoz létre, amikor csak szüksége van. Nélkülözhetetlen, ha No. lehetősége megmosni a fejét, vagy nem mossa le. Egyszerűen alkalmazzon száraz haj sampont, és néhány percen belül meglátja a különbséget. A hajnak No. zsírjele, a bolyhos, friss és gyönyörűen illatos. Ezenkívül ez a tisztaság érzése, mintha csak klasszikusan mosta volna a fejét. Kényeztesse haját a lehető legjobb ápolással, ápolással a TONI & GUY segítségével!

Hatások

  • Tökéletesen felszívja a hajat
  • Ez a haj mennyiségét és frissességét nyújtja
  • Kellemesen engedi a hajat
  • Nem hagy fehér nyomokat


Használat:
Vigyen fel a hajápolási terméket és alaposan fésülje le.
Összetétel:
Bután, Izobután, Propán, Alkohol denat., Alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, Aqua (víz), Parfüm (illatanyag), Izopropil-mirisztát, Szilika, Alfa-izometil-ionon, Benzil-alkohol, Benzil-szalicilát, Butil-fenil-metil-propionális, Citrális, Citronellol-Geranol, Kumarin, , Hexyl fahéj, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  VLS173s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10