Oldal frissítése

TONI&GUY 100 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TONI&GUY 100 ml

A TONI & GUY szárazsamponja felfrissíti haját és láthatóan megemeli volumenét, amikor csak szeretné. A szárazsampon használata elkerülhetetlen, ha nincs ideje hajat mosni, vagy ha már haja bezsírosodott. Csak vigye fej hajára a szárazsampont, dolgozza el és pár perc múlva már látja is a különbséget! Ekkor haján már nem mutatkoznak a zsírosodás jelei, hiszen puha, friss és finomillatú lett. Ráadásul épp olyan tisztának érezheti haját, mint a sima, vízzel történő hajmosás után. Adja meg hajának a lehető legjobb ápolást, a  TONI & GUY termékével!

 

Hatások

  • Tökéletesen felszívja a zsírt
  • Volument, tartást, és frissességet ad hajának
  • Kellemes illattal látja el a haját
  • Nem hagy fehér nyomokat a felvitel után


Alkalmazás:
Vigye fel a terméket a hajára és alaposan dolgozza el!

Összetétel:

Butane,  Isobutane,  Propane,  Alcohol denat.,  Aluminum starch, octenyl succinate, Aqua (water), Parfum (fragrance), Isopropyl myristate, Silica, Alpha isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl,  methylpropional, Citral, Citronellol,  Coumarin, Geraniol ,Hexyl, cinnamal, Hydroxycitronellal,  Limonene Linalool

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  VLS173
Termékszám:  8712561768917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15