Oldal frissítése

Tomy TFV600

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tomy TFV600

TFV600 Tomy bébiőr segítségével figyelemmel kísérheti gyermekeit éjjel és nappal. Éjjellátó kamera infravörös fénnyel, 2,4" méretű kijelzővel. Nagyító és keresőfunkcióval rendelkezik. A kamerát bárhol elhelyezheti a szobában, akár falra is szerelhető.

A DECT technológiának köszönhetően hibamentesen közvetíti a hangot. Amint a gyermeke elcsendesedik, a bébiőr automatikusan megszünteti a hangfelvételt mindkét irányban.

A bébiőr vevőtávolsága 300 m melynek köszönhetően szabadon mozoghat. A kétirányú hangfelvétel lehetővé teszi, hogy gyermekét hallja, beszéljen hozzá vagy énekeljen neki egy altatódalt. Használhatja a távírányítón programozott altatódalokat is melyek segítségével gyermeke könnyen megnyugszik. A bébiőr beépített éjszakai fénnyel rendelkezik, melynek zaj hatására bekapcsol, de manuálisan is állítható.

A hőmérséklet mérésére egy speciális érzékelő szolgál. mely figyelmeztet ha túl magas vagy túl alacsony. A bébiőr jelzi az akkumulátor állapotát, a hang erősségét és esetlegesen a jel elvesztését is. A Tomy TFV600 bébiőr segítségével könnyedén vigyázhat gyermekére.

Műszaki adatok:

Terjedelem:
300 m

Jellemzők:
Altatódalok

Éjjellátók

Hőmérséklet szabályzó
Ébresztési funkció
Kétirányú kommunikáció
Éjjeli lámpa

Áramellátás:
hálózati adapterek
3x AAA elem szülői egységhez
3x AAA elem baba egységhez

A csomag tartalma:

Az újratölthető szülői egység
Bébiegység
AC adapter
Csiptető

Paraméterek

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, DECT technológia, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  QBM052
Termékszám:  071463075812

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20