Oldal frissítése

Tomy TF550

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tomy TF550

TF550 Tomy bébiőr segítségével figyelemmel kísérheti a gyermeket éjjel és nappal.Alkalmazott technológia DECT megakadályozza, és garantálja saját, hibamentes átvitelt a beszéd és a hangok. Ha a gyermek nyugodt, néhány másodperc után automatikusan leállítja dajka hangok és a sugárzás, és hangosabb amíg további megnyilvánulása a gyermek, amely lehetővé teszi a hangátvitelt a szülői egységet.Rezgés mód a szülő egység alkalmas zajos környezetben és a szülők számára a hallássérült. Minden beállítás lehet ellenőrizni világos LED kijelző az aktuális idő jelzőjét.

Ápolók elérheti a 350 m, amely nagy a mozgás szabadságát.Kétirányú audio lehetővé teszi a gyermek hallgatni, beszélgetni vele, vagy meg kell énekelni egy altatót.Ön is használja a távirányítón programozott altatódalt, amely megbízhatóan a gyermek megnyugszik. A baba egység rendelkezik egy beépített éjszakai fény egy fényerő beállítást, amely akkor aktiválódik, ha a zaj, vagy kapcsolja be a gomb megnyomásával. Ez egy nagyon praktikus funkciót találni a szülői egység. Pro bezproblémové použití v noci je chůvička vybavena prosvětleným hlavním tlačítkem.

Egy speciális érzékelő méri a helyiség hőmérsékletét és figyelmeztet, ha a hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony. Természetesen van egy díj állapotjelző, jelveszteség, állítható hangerő és erős zaj. A dobozban találsz praktikus övcsipesz a kényelmes hordozó szülői egység. Tomy baba monitor TF550 tökéletes társ a biztonságos alvás a gyerekek.

Műszaki adatok:

tartomány:
350 m

Jellemzők:
altatók
Aktuális idő jelzése
hőmérséklet ellenőrző
ébresztési funkció
rezgés
kétirányú kommunikáció
keresse meg a szülői egység
éjjeli lámpa

áramellátás:
hálózati adapterek
2x AAA a szülői egység (tartozék)

A csomag tartalma:
Az újratölthető szülői egység
bébiegység
AC adapter
övcsiptető

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság 350 m
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel
Kód:  QBM049
Termékszám:  071463075751

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20