Oldal frissítése

Tommee Tippee C2N 250 ml - üveg

4,8 6 értékelés
6 190 Ft

Tommee Tippee C2N 250 ml - üveg

A szoptatás az első legfontosabb tanulnivaló, ha a családba egy újszülött érkezik. Azonban, ha a szoptatás folyamata bármilyen módon sikertelen lenne, szükség van egy jó cumisüvegre. Szívesebben használnál üveget a műanyag helyett? Ebben az esetben éppen neked és babádnak találták ki a Tommee Tippee cumisüveget egyedi szilikon cumifejjel.

Legfontosabb jellemzői

  • Üvegből készült cumisüveg
  • Antikolikás rendszerrel
  • Születéstől fogva használható
  • Szilikon cumirésszel
  • Az egészségre ártalmatlan anyagok felhasználásával készült
  • Biszfenol-mentes

Mint anyu

Nem érdemes végleg elszomorodni, ha kisbabád tápszert kap végül az első időszakban. Ennél fontosabb az elégedettség érzése, és hogy gyermekeddel az oldaladon a saját jóllétetekre koncentrálj. A Tommee Tippee C2N cumisüveg szívófejének kialakítása hasonlít a mellbimbóéhoz, amely megkönnyíti a kisbaba táplálását. Üvegből készült, ezért a benne lévő meleg folyadék mindig kellemes hőmérsékletre melegíti az egész cumisüveget. A lágy és hajlékony szilikonfej, ellentétben a mellbimbóval, mérsékeli a különbséget a szoptatás és a cumisüvegből történő etetés között.

Ha fáj a gyermek hasa

Az átlátszó szilikonfej szélén lévő kis szellőzőnyílás lehetővé teszi, hogy a levegő kiszivárogjon a palackból, és lehetővé téve a levegőmentes nyelést. Csökkenti a kólika kialakulását, amely igen kellemetlen hasi görcsöket okoz az újszülötteknek. A cumisüveg és a szilikon cumifej nem toxikus anyagokból készült, BPA-mentes. Használata alkalmas újszülött kortól.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Anyag

Palack anyaga Üveg
Cumi anyaga Szilikon

Megjelenés

Motívum Motívum nélkül
Szín Átlátszó

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni
Cumi tulajdonságai Alkalmas újszülöttek számára

Csomagolás

Csomag tartalma Szívó, Dugó

Típus

Típus Újszülött cumis, Kólika elleni
Kód:  BABY5675
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010415224385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20