Oldal frissítése

TIGI Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray 300 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray 300 ml

A TIGI Your Highness Firm Hold Hairspray egy luxus hajlakk, amely káprázatos ragyogást és maximális volument biztosít bármely típusú haj számára. Ez az egyedülálló hajlakk közepesen erős, hosszantartó hatással rendelkezik, hatékonyan akadályozza meg a göndörödést és a nedvesség hatásait, miközben ápolja a hajat, és selymesen puha, káprázatosan fényes és maximálisan dús frizuráteredményez. A citrusfélék mámorító aromájába burkolja hajkoronád, megakadályozza a statikus elektromosságot, ezáltal a szálló hajat.
Aktív hatóanyagok:
A levendula, wistéria, jázmin és ibolya kivonatok gondoskodnak hajadról, maximális fényt és dússágot kölcsönöznek számára, megakadályozzák a göndörödést és hatékonyan harcolnak a szálló haj ellen.
Hatások:
Alkalmazásának eredményeképp tökéletes, közepes rögzítésű és tartós frizura jön létre, amely selymes, fényes és dús, miközben finom, puha és kellemes tapintású, továbbá nem göndörödik és nem száll.
Specifikációk:
A termék minden hajtípusra alkalmas.
Térfogat:
300 ml
Rögzítés foka:
közepesen erős

Összetétel:
Alcohol Denat. (SD-Alcohol 40-B), Hydrofluorocarbon 152a, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Wisteria Sinensis Extract, BenzylSalicylate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Viola Odorata Flower/Leaf Extract.Alcohol Denat. (SD-Alcohol 40-B), Hydrofluorocarbon 152a, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, PentaerythritylTetracaprylate/Tetracaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Wisteria Sinensis Extract, Benzyl Salicylate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Viola Odorata Flower/Leaf Extract.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSVL0253
Termékszám:  615908412802

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10