Oldal frissítése

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml

5 1 értékelés

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml

A TIGI Recovery sampon egy hidratáló és tápláló luxus sampon, amelyet kifejezetten nagyon száraz és sérült haj igényeihez fejlesztettek ki. Ez az egyedülálló sampon azonnali mély hidratációt, táplálást és regenerációt biztosít még a nagyon sérült haj számára is. A sampon kisimítja a haj rostjait, megnyugtatja a fejbőrt és helyreállítja annak optimálisegyensúlyát, miközben a hajat puhává, simává, fényessé, mélyen táplálttá és energiával telivé varázsolja.
Hatóanyagok:
A turbó-hidratáló molekulák azonnali adag táplálást és hidratációt nyújtanak a hajadnak, puhítják a hajszálakat, valamint ragyogó fényt és egészséget adnak nekik. Az UV-szűrők megvédik a hajszálakat a káros külsőhatásoktól, és megakadályozzák a szín fakulását és fényének elvesztését.
Hatások:
A használat eredménye egy teljesen felfrissült, erős, szilárd és egészséges haj, amely fényes és energiával teli, megfelelően hidratált és táplált, valamint ellenálló a külső hatásokkal szemben.
Specifikációk:
A termék nagyonszáraz és sérült hajra alkalmas.
Kiszerelés:
250 ml

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Dimethiconol, Glycerin, Sodium Chloride, Carbomer, Limonene, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Sodium Hydroxide, PPG-9, Tetrasodium EDTA, Benzyl Benzoate, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Geraniol, Linalool, Polyethylene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 5).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL0146
Termékszám:  615908426625

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05