Oldal frissítése

TIGI Bed Head Hard Head 385 ml

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Bed Head Hard Head 385 ml

A TIGI Hard Head egy rendkívül erős rögzítéssel rendelkező luxus hajlakk, amely minden hajtípusra alkalmas. Ez az egyedülálló styling termék lehetővé teszi professzionális frizurák készítését nemcsak hétköznapi viselethez, hanem fontos esti gálaestekhez is. Frizurádnak maximális és hosszantartó rögzítést valamint védelmet kínál anedvesség ellen, továbbá ragyogó fényt kölcsönöz. Minden egyes hozzáadott réteggel javul rögzítő képessége. Könnyen kimosható, és nem szárítja a hajat.
Specifikációk:
A termék minden hajtípusra alkalmas.
Térfogat:
385 ml
Rögzítés foka:
erős

Összetétel:
Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Isobutane, Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamide/Acrylates/Butyaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Triethyl Citrate, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Quaternium-52, Hydrocitronellal, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.
 


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 385 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás
Kód:  KSVL0179
Termékszám:  615908403701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05