Oldal frissítése

TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volume Shampoo 250 ml

TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volume Shampoo 250 ml

Varázsolj el mindenkit csodálatosan dús frizuráddal! Végre itt egy sampon, mely látványosan dús hatást eredményez. Az összes TIGI sampon közül ezzel érheted el a legdúsabb hatást. Az új, innovatív memory-effect technológiának köszönhetően a hajad egész nap dús marad. Kíméletesen tisztítja a hajad és a fejbőrödet, miközben hidratálja és erősíti a hajad. 

 

Legfontosabb termékjellemzők:

  • Látványosan dús hatást eredményez 
  • Memory-effect technológiájának köszönheten a hajad egész nap dús marad
  • Kíméletesen tisztít

Alkalmazása:

Vidd fel a nedves hajadra a szükséges mennyiségű sampont. Gyengéden masszírozd be, amíg habot nem képez, majd alaposan öblítsd le.
Összetevők:
Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Fragrance (Parfum), Carbomer, Punica Granatum Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, DMDM Hydantoin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, PEG-45M, Propylene Glycol, Silica, Alcohol Denat., Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140).

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL3224
Termékszám:  615908427813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05