Oldal frissítése

TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Tween

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Tween

A TIGI Bed Head Colour Goddess Olaj Infused Tweens hajápoló termék szett festett hajra egy sampont és egy balzsamot tartalmaz. A szett ápol, tisztít és táplál. A mélységéig hidratálja a hajszövetet és puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. A szett megfelelő ajándék festett hajú férfiak és nők számára egyaránt. A termékek hosszú időre megőrzik a csillogó és természetesen fénylő hajat.

TIGI Bed sampon(750 ml)


Gyengéden tisztítja és felfrissíti a hajat és eltávolítja a felesleges zsírosságot. Erőt és vitalitást ad a hajnak, védi a színt, teljesen táplálja és tökéletesen hidratálja a hajat. Vitaminokat, mandula- és kókuszolajat, valamint proteineket tartalmaz. Ezek az anyagok tökéletesen ápolják és erősítik a hajat.

TIGI Bed balzsam (750ml)


Természetes olajok, vitaminok és proteinek erejével ápolja a festett hajat.Gyorsan és megbízhatóan kisimítja a hajszövetet és természetes ragyogást kölcsönöz a hajnak. A haj így ellenállóbb a fésüléskor, a hajvégek erősebbek és regeneráltak. Rendszeres használat mellett hajad lágy, könnyen kezelhető, táplált, erős és ápolt lesz.


Hatóanyagai:

  • B5 pro-vitamin - erősíti a hajszövetet.
  • E-vitamin - védi a hajat a külső káros hatásoktól.
  • Mandulaolaj - erősíti, puhítja és hidratálja a hajat.
  • Kókuszolaj - kisimítja a hajat és javítja ellenállóképességét és erejét.
  • Keratin - egészében táplálja, erősíti és hidratálja a hajat
  • Proteinek - erősitik a hajat.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSDS0458
Termékszám:  615908951073

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15