Oldal frissítése

TIGI Bed Head After Party Hair Cream 100 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIGI Bed Head After Party Hair Cream 100 ml

A TIGI After Party hajformázó krémmel kisimíthatja frizuráját. Szelídítse meg rakoncátlanul szálló haját, és simítsa ki ezzel a könnyű krémmel! A hajformázó a haj kiegyenesítése mellett annak fényét is növeli. Ez a könnyű és illatos krém irányítása alá veszi a rendetlenül szálló hajszálakat, miközben táplálja és hidratálja őket. Revitalizál, haja finom és természetes csillogású lesz.
Haj típusa:
Minden hajtípushoz alkalmas.
Használat:
Nedves és száraz hajra is felviheti.
Térfogat:
100 ml

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Polyacrylamide, Phenyl Trimethicone, C13-14 Isoparaffin, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde ,Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, PEG-8 Methicone, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Laureth-7, Sodium PCA, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77019 (Mica), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77163 (Bismuth Oxychloride).

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Tápláló hatás, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen
Kód:  KSVL0194
Termékszám:  615908404494

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20