Oldal frissítése

TIERRA VERDE Frissítő fürdőcsomag (karácsonyi doboz)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIERRA VERDE Frissítő fürdőcsomag (karácsonyi doboz)

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a frissítő TIERRA VERDE fürdőcsomaggal. Ezzel a készlettel kétszeresen is örömet szerezhetsz: nemcsak a címzettnek, hanem a természetnek is, hiszen a TIERRA VERDE termékek gyengédek a környezettel. A készlet egy tusfürdőt, két illóolajat és egy lufaszivacsot tartalmaz. A kozmetikai termékeket egy olyan dobozban rejtették el, amibe később új életet lehelhetsz, ha kitalálod, hogy mire használd. Nem mintha ezt javasolnánk, de a dobozt magaddal viheted például egy csomagolásmentes boltba is, és ott összegyűjtheted bele, amire szükséged van. A tusfürdő a bájos Frissesség esszenciája nevet viseli, optimális pH-értékkel rendelkezik, nem szárítja a bőrt, és babérolajat tartalmaz, amely ellensúlyozza a fáradtságot és felfrissít. A termék érzékeny bőrre is alkalmas. A BIO rozmaring illóolaj felélénkít és felpörget, frissességérzetet nyújt. Serkenti az étvágyat és az állóképességet minden kihívást jelentő tevékenységhez. Masszázsok során is használható. A BIO citromfű illóolaj édes citrusillata felfrissít és inspirál. A lufaszivacs egy csodálatos bőrápolási eszköz, miközben a természetet is kíméled vele, mert nem műanyag mosószivacsot használsz. Bőröd oxigénnel telített lesz, eltávolítja az elhalt hámsejteket és felszabadítja az eltömődött pórusokat. Ne feledj minden használat után meggyőződni arról, hogy a lufa alaposan megszáradt. A készlet ajándéknak is kiváló.

A TIERRA VERDE Frissítő fürdőcsomag legfontosabb jellemzői

  • A szett alkalmas ajándéknak is kiváló
  • A kozmetikai csomag egy újrafelhasználható tartályban érkezik
  • A Frissesség esszenciája tusfürdő kellemes illatú és hidratál
  • Mindkét illóolaj használható például masszázsok során
  • A lufaszivacs egy nagyszerű segédeszköz a bőrápoláshoz

A készlet tartalma:
Géltusfürdő, 230 ml
BIO Rozmaring illóolaj, 10 ml
BIO Citromfű illóolaj, 10 ml
Lufaszivacs


Összetétel

Tusfürdőzselé:
Aqua, Glicerin, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi gyümölcskivonat, Nátrium-lauril-glutamát, Camellia Sinensis levélkivonat, Nátrium-klorid, Kapril/kaprilil-glükozid, Xantán gumi, Lactic Acid, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric acid, Limonene, Geraniol.

BIO Rozmaring illóolaj:
Rosmarinus Officinalis levélolaj, Limonén*, Linalool*.

BIO Cintron Grass illóolaj:
Cymbopogon Flexuosus levélolaj, Citral*, Linalool*.
*- természetes eredetű

Lufa:
100% egyiptomi szivacs, 100% pamut zsinór.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Luffa, Fürdőolaj, Tusfürdő
Kód:  KSDS1490
Termékszám:  8595691812947

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15