Oldal frissítése

TIERRA VERDE BIO Üvegtisztító spray Narancs és citronella 750 ml

5 4 értékelés
2 290 Ft

TIERRA VERDE BIO Üvegtisztító spray Narancs és citronella 750 ml

Küzdesz az üvegfelületeken állandóan megjelenő foltokkal és ujjlenyomatokkal? Amennyiben igen a válaszod erre kérdésre, próbáld ki a TIERRA VERDE BIO narancs és citronella tisztítószert! Ezt a természet ihlette terméket üvegfelületek tisztítására tervezték. Így nemcsak tükrön vagy ablakon, hanem kerámia főzőlapon és üvegasztalon is használhatod. Ha kültéri üvegfelületet takarítasz, először mosd le vízzel - belső használat esetén nincs szükség előzetes vízzel történő lemosásra. A termék rozsdamentes acél vagy műanyag felületek tisztítására is alkalmas. Segítségével eltávolíthatod a rászáradt cseppeket, a port, az ujjlenyomatokat, a foltokat és a zsírt.

TIERRA VERDE BIO üvegtisztító, narancs és citronella - lefontosabb jellemzők

  • A TIERRA VERDE BIO narancs és citronella készítménnyel tökéletesen megtakaríthatod az üveg, a rozsdamentes acél és a műanyag felületeket
  • Az üvegfelületre alkalmas tisztítószer nagyszerű, citrusos illatot hagy maga után
  • Praktikus permetezőfejjel az egyszerű takarítás érdekében
  • Eltávolítja a port, az ujjlenyomatokat, a foltokat és a zsírt
  • A TIERRA VERDE BIO üvegtisztító összetevőinek 99%-a természetes eredetű
  • A TIERRA VERDE márka termékeit nem tesztelik állatokon

Környezetbarát üvegtisztító kellemes illattal

A TIERRA VERDE BIO narancs és citronella tisztítószer praktikus spray-s flakonban kapható, megkönnyítve így a takarítást. Használata után minden felület gyönyörűen tiszta és csillogó lesz, továbbá a helyiség bódító citrus illatba borul. A nagyszerű illatot a BIO illóolaj-tartalom biztosítja. A tisztítószer 99%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. A TIERRA VERDE BIO narancs és citronella tisztítószer megfelel az európai Ecogarantie tanúsítvány rendkívül szigorú kritériumainak. A terméket nem tesztelték állatokon. Nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőket, szintetikus parfümöt és színezékeket.

Használata:
Permetezd a tisztítószert a szennyezett felületre a szórófejes flakon segítségével, majd töröld le és polírozd át egy száraz ruhával! Ha a TIERRA VERDE BIO narancs és citronella tisztítószert külső ablakfelületen használod, először mosd le vízzel, majd töröld le gumis lehúzóval! Csak ezt követően használd a felületen az üvegtisztítót!

Összetétel

Lychee denat.., < 5 % neiontové povrchově aktivní látky, kyselina citronová, pomerančová a citronelová silice v biokvalitě (Citrus sinensis, Cymbopogon winterianus), limonene, geraniol.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fürdőszobába, Ablak és üveg

Típus

Tisztítószer típus Spray

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Űrtartalom

Űrtartalom 0,75 l

Funkciók

Funkciók Tisztításhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Üvegre és ablakra, Fürdőszobába
Kód:  CIS1566
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691814682

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10