Oldal frissítése

Tickless Human green

4,3 7 értékelés
13 590 Ft

Tickless Human green


A zöld színű Tickless Human Green riasztó megbízható védelmet nyújt a kullancsok ellen túrázás, séta, vadászat és a kertben való tartózkodás során. A riasztó  ultrahangot bocsát ki, amely megzavarja a paraziták tájékozódását és távol tartja őket az embertől. Egyszerűen rögzíthető a ruhára vagy a hátizsákra. A Tickless Human green teljes mértékben környezetbarát, nem tartalmaz semmilyen vegyszert és illatanyagot. A készülék egyszerűen ki- és bekapcsolható a gomb megnyomásával, és 8 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Riasztó Tickless Human green

A Tickless Human green riasztó hosszú hatótávolsággal büszkélkedhet

A Tickless Human green riasztónál értékelni fogod a hosszú, kétméteres hatótávolságot. A készüléket a kártya eltávolításával aktiválhatod, és a beépített lítium elemek biztosítják a megbízható működést. A gomb megnyomásakor a riasztó bekapcsol és a jelzőfény négyszer zölden villog. Ismét megnyomva a gombot, a készülék kikapcsol, amelyet egy hosszú piros fény jelez.

Tickless Human green

A riasztó nedvességálló

A Tickless Human green riasztó IP31 védettséggel rendelkezik, ennek köszönhetően ellenáll a nedvességnek. Azonban ha a riasztót víz éri, meg kell szárítani. A kullancsmentes technológiát gondosan tesztelték és hatékonyságát 2012-ben bizonyították az olaszországi Camerino Egyetem Állatorvostudományi Egyetem klinikai felmérései.

Riasztó Tickless Human green

A Tickless Human green riasztó legfontosabb jellemzői

  • Nagy hatótávolság 2 m-ig
  • Könnyen rögzíthető a ruházaton vagy a hátizsákon
  • Megbízható védelem ultrahanggal
  • A Tickless Human green nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat
  • Gomb az egyszerű be- és kikapcsoláshoz
  • Automatikus kikapcsolás 8 óra után
  • Hosszú élettartam akár 3000 óra
  • Zöld szín
Riasztó Tickless Human green

A Tickless Human green hosszú élettartammal rendelkezik

Normál körülmények között a Tickless Human green 3000 óra élettartammal rendelkezik. A készülék nem tartalmaz vegyszereket és rendkívül környezetbarát. Ráadásul a riasztó ultrahangos impulzusai teljesen észrevehetetlenek az emberek, a kutyák és a vadon élő állatok számára.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kullancs ellen

Forma

Forma Ultrahangos

Illatanyag

Illat Illatmentes

Utántöltő típusa

Utántöltő típusa Merev

Elemek

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 1 db
Elemek mellékelve Igen
Akkumulátor-kapacitás 210 mAh
Akkumulátor üzemideje 4 383 óra
Kód:  SPTtick007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5999566450020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10