Oldal frissítése

Tickless Baby baba

2,3 3 értékelés
12 790 Ft

Tickless Baby baba

Gyermekeinek biztonságos védelmét keresi a kullancsok ellen? A kullancs nélküli bézs bézs a kisgyermekek és a legfiatalabb gyermekek védelmére szolgál, miközben a szabadban tartózkodik. Elegendő, ha a riasztót rögzíti a gyermek ruhájához, babakocsihoz vagy hátizsákhoz. A rovarriasztó teljesen környezetbarát, nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy szagokat . A kullancs nélküli bézs bézs replikák ultrahang impulzusokat bocsátanak ki, amelyek taszítják az emberről származó kullancsokat és megzavarják orientációjukat. Ultrahangos impulzusriasztók teljesen észrevehetetlenek az emberekre, és teljesen biztonságosak. A rovarriasztó kb. 1,5 m távolságra hatásos. A kullancs nélküli bababézs élettartama általában 9–12 hónap az aktiválása után.

A Tickless Baby bézsriasztók főbb jellemzői

  • Riasztóanyag kisgyermekek és kisgyermekek számára, 1,5 méteres távolságon belül megelőző hatású kullancsok ellen
  • A kullancs nélküli bézs bézs ruházathoz rögzíthető
  • Környezetbarát, vegyszerektől és illatoktól mentes
  • Ultrahangos impulzusokat bocsát ki
  • Az ultrahangos impulzusok észrevehetetlenek az emberekre és teljesen biztonságosak
  • A Tickless Baby bézs élettartama 9 - 12 hónap az aktiválástól
  • Ideális 6 éves kor alatti gyermekek számára

A felhasználás módja:
A repeller aktiválása a kártya eltávolításával történik. A készüléket 4 rövid lámpa kapcsolja be. A műszer működése a gomb megnyomásával és a fényjelzés ellenőrzésével ellenőrizhető. A készülék ellenáll a nedvességnek (IP31), de nem teljesen vízálló, ezért az áztatás után meg kell szárítani a rovarriasztót.

Tesztelés:
A kullancs nélküli technológiát alaposan tesztelték, és annak hatásait 2012-ben végzett klinikai vizsgálatok bizonyították az olaszországi Camerino Egyetemen, az Állatorvostudományi Egyetemen.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kullancs ellen

Forma

Forma Ultrahangos
Kód:  SPTtick005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5999566450006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20