Oldal frissítése

Tetesept Izom és Izület Fürdőkoncentrátum 125 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tetesept Izom és Izület Fürdőkoncentrátum 125 ml

A Tetesept fürdőkoncentrátummal egy feleljthetelen fürdőben lesz részed, amely segít ellazitani az izmaidat és izületeidet. A jótékony hatású fürdő ellazítja a fárad és kimerült izmokat, az esszenciális olajok segítenek az izomgörcsök megszüntetésében és javítják a vérkeringést. A fürdőkoncentrátum rozmaring olajat, tűlevelű és eukaliptusz kivonatot, valamint kámfor olajat tartalmaz. Kényeztesd magadat a jól megérdemelt pihenéssel, és élvezd a gyógynövények jótékony hatását. Garantált módja annak, hogy új erőre kapj, és regenerálódj!

Legfontosabb jellemzők

  • Fürdőkoncentrátum az izmok és izületek ellazítására
  • Rozmaring
  • Tűlevelűek
  • Eukaliptusz
  • Kámfor olaj
  • Nem szárítja a bőrt, és kellemesen puhává teszi azt

Alkalmazás: A kád mérete szerint, adjunk 1-2 kupak koncentrátumot a fürdővizhez. A fürdő ajánlott hőmérséklete 32-38 ° C. A fürdő javasolt hossza 10-15 perc. SZükség esetén naponta is használható.

Összetevők: Aqua, Polysorbate 20, Rosmarinus officinalis leaf oil, PEG-6-caprylic / capris glycerides, Limonene, Citrus limon peel oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Glycol salicylate, Camphor, Citrus aurantium dulcis peel oil, Glycol, PEG-55 propylene glycol oleate, Parfum, Benzyl alcohol, CI 16255, Citral, Coumarin, Eugenol, Linalool?

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőolaj
Kód:  SG227
Termékszám:  9005356007766

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05