Oldal frissítése

TESORI d'Oriente Thai Spa Shower Cream 3 × 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TESORI d'Oriente Thai Spa Shower Cream 3 × 250 ml

A TESORI d'Oriente Thai Spa Shower Cream tusfürdő csodálatos illatának és jótékony összetételének köszönhetően a relaxáció földjére repít. Kíméletesen tisztítja, puhává és rugalmassá teszi a bőrt zuhanyzás után. A tusfürdő a többek között a kivételes tamanu olaját tartalmazza, amely arról ismert, hogy képes megnyugtatni a száraz és viszkető bőrt, sőt, még a különböző bőrhibák ellen is segít. Egy másik összetevő a szudáni hibiszkusz, amely az ajurvédikus gyógyászat fontos eleme. Ebben a csomagban 3 db TESORI d'Oriente Thai Spa Shower Cream tusfürdő vár rád vagy szeretteidre!

A TESORI d'Oriente Thai Spa Shower Cream tusfürdő főbb jellemzői

  • A TESORI d'Oriente White Musk Shower Cream egy csodálatos illatú és kiváló hatású tusfürdő
  • Az összetevők között a tamanu olaját, glicerint és szudáni hibiszkuszt találsz
  • Ez a csomag 3 db TESORI d'OrienteThai Spa Shower Cream tusfürdőt tartalmaz

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Calophyllum inophyllum seed oil, Hibiscus Sabdariffa flower extract, Glycerin, Lauryl glucoside, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium olivamphoacetate, Styrene/acrylates copolymer, Sodium chloride, Citric acid, Tetrasodium glutamate diacetate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml
Kód:  KSTE1100s
Termékszám:  KSTE1100s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20