Oldal frissítése

TESORI D'ORIENTE Persian Dream 500 ml

4,6 7 értékelés
2 090 Ft

TESORI D'ORIENTE Persian Dream 500 ml

Olyan parfümre vágysz, amelynek illatával sem te, sem a környezeted nem tudtok majd betelni? A TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml egy egyedülálló, nők számára kifejlesztett illat. Az eau de parfum fő összetevője egy gyümölcsös keverék, amely az őszibarack, az ananász, az áfonya és más gyümölcsök jegyeit ötvözi. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik az alma, a narancs és a vanília is. Ez a parfüm főként a nyári szezonban tündököl. A TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml-es parfüm Olaszországból származik. 

A TESORI d'Oriente Persian Dream EdP 100 ml-es parfüm legfontosabb tulajdonságai 

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • A fő illatot gyümölcsös illatjegyek egészítik ki
  • A hozzáadott illatanyag-összetevők között az alma, a narancs és a vanília is szerepel
  • A parfüm származási helye: Olaszország 
  • A parfüm 100 ml-es kiszerelésben érkezik

Összetétel

AquaNátrium-lauret-szulfátParfümKókuszamidopropil-bétainPunica granatum gyümölcsléAspalathus linearis levélkivonatNátrium-olivamphoacetátLauril-glükozidKokoglükozidGlicerinGliceril-oleátPEG-7 gliceril-kokoátSztirol/akrilát kopolimerPEG-40 hidrogénezett ricinusolajTrideceth-9TokoferolNátrium-kloridTetrasodium-glutamát-diacetátCitromsavEtilhexilglicerinFenoxietanolKálium-szorbátNátrium-benzoátBenzil-alkoholLimonén

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Antioxidáló, Bőrpuhító
Kozmetikum sorozat Gránátalmás

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KPFC3140
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970052014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20