Oldal frissítése

TESCOMA ProfiMATE univerzális porrongy

5 1 értékelés
3 090 Ft

TESCOMA ProfiMATE univerzális porrongy

A ProfiMATE a piacon fellelhető, otthoni takarításra szánt legátfogóbb rendszer, amely elnyerte a rangos formatervezési díjat. A rendszer tartalmaz egy univerzális Tescoma ProfiMATE porrongyot a szárazon történő takarításhoz, és a por keskeny felületekről történő letörléséhez. Tartós műanyagból  és 100% mikroszálas anyagból készült. A Dry -Clean kendővel együtt szállítjuk, amely tépőzárral záródik, ennek köszönhetően könnyen eltávolíthatod és kimoshatod a mosógépben. Vásárolhatsz mellé egy Power törlőkendőt az intenzív, nedves takarításhoz, valamint egy extra finom zsenília törlőkendőt. A ProfiMATE programot az egymást kiegészítő termékek sokoldalúsága és átjárhatósága jellemzi. 

A Tescoma ProfiMATE univerzális porrongy legfontosabb jellemzői

  • A ProfiMATE takarítóprogram része, rangos formatervezési díjjal jutalmazták. 
  • Szárazon történő takarításhoz, és a por keskeny felületekről való letörléséhez.
  • Tescoma ProfiMATE univerzális portörlő tartós műanyagból. 
  • A 100% mikroszálból készült törlőkendő könnyen eltávolítható és kimosható a mosógépben. 
  • A csomag Dry Clean törlőkendőt tartalmaz, további kétféle kendő vásárolható hozzá. 
  • Lehetőséged van beszerezni az univerzális ProfiMATE teleszkópos rudat, amellyel letörölheted a port a magasan lévő felületekről. 
  • E termékcsalád univerzális termékei kombinálhatók és kiegészítik egymást. 
  • A gyártó 3 év garanciát vállal a termékre. 

Tescoma ProfiMATE - egyedülálló termékcsalád

Ha távolabbi helyeket kell portalanítanod, a csúcsminőségű Tescoma ProfiMATE univerzális porrongy felszerelhető az univerzális teleszkópos rúdra, amely ugyancsak ennek a  termékcsaládnak a része. További, takarításra használható ProfiMATE termékek állnak a rendelkezésedre remek tervezéssel és kiváló funkcionalitással. A fogantyún lévő nyílásnak köszönhetően a porrongy és minden más kényelmesen és helytakarékosan tárolható a horgokkal és fogantyúkkal ellátott fali sínen, vagy egy külön kampón, esetleg horgon. A Tescoma ProfiMATE sorozat termékei között megtalálod az eszközök tárolására alkalmas, praktikus falisínt is. 

Méretek: 
29,5 × 12 cm

Tömeg:
110 g


Kód:  TESPR906
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8595028404906
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10