Oldal frissítése

TEPE PlaqSearch lepedék indikátor, 10 darab

5 6 értékelés
1 890 Ft

TEPE PlaqSearch lepedék indikátor, 10 darab

Szeretnél hatékonyan megszabadulni a lepedéktől, de nem tudod, hogy pontosan mire is kell koncentrálnod? A TEPE PlaqSearch szájhigiéniai készlet rágótablettái biztonságosan figyelmeztetnek a fogak problémás területeire vagy az elhanyagolt fogközökre. Csak egy tabletta, és pillanatok alatt tudni fogod, hogy hová kell összpontosítania a figyelmedet. Használat után minden lepedékes terület elszíneződik. A legfrissebb lepedék piros színű lesz, a régebbi lepedék pedig kék, amelyeket megfelelő fogtisztítással kell eltávolítani. A TEPE PlaqSearch csomagban 10 darab lepedékindikátor tablettát találsz. 

A TEPE PlaqSearch szájhigiéniai készlet legfontosabb jellemzői

  • Termék a lepedékek indikálására. 
  • TEPE PlaqSearch szájhigiéniai rágótabletta-készlet. 
  • Használat után a frissebb lepedék pirosra, a régebbi pedig kékre változik.
  • A TEPE PlaqSearch csomag 10 darab tablettát tartalmaz. 

Használat:
Mosd meg a fogaidat, és használj fogközkefét is! Rágj el egy tablettát alaposan, majd öblítsd ki a szádat! Ne nyeld le a tablettát! Nézz a tükörbe! A piros szín az újabb lepedékeket, a kék szín pedig a régebbi lepedékeket jelzi, amelyeket nem távolítottál el egy korábbi fogmosás során. Moss újra fogat, és távolítsd el az előző tisztításból visszamaradt lepedéket. 

Figyelmeztetés:
12 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják! 


Kód:  ZUB1699
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7317400014043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20