Oldal frissítése

TEPE Interdental fogkefe (0,4mm/8 db) normál-pink színű

4,7 30 értékelés
1 890 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 1 890 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 1 830 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 csomag 1 800 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több csomag 1 760 Ft/csomag

TEPE Interdental fogkefe (0,4mm/8 db) normál-pink színű

A svéd cég TePe több mint 50 éve készít szájápolási termékeket. Termékei világhírűek és nagyon népszerűek a vásárlók körében. Nem kivétel ezek alól ez az interdentális kefe, amelyet a világ minden tájáról érkező fogtechnikusokkal együttműködve fejlesztettek ki.

Fő előnyei

  • A fémhuzal műanyag bevonattal van ellátva a gyengéd tisztítás érdekében
  • A rugalmas nyak lehetővé teszi a nehezen elérhető területekhez való hozzáférést
  • Ergonomikusan kialakított markolat újrahasznosítható anyagból
  • Kiegészítő műanyag sapka - védi a kefe felső részét (sörték), és ha szükséges, a markolat meghosszabbításáként használható
  • Használható implantátumok vagy fogsorok tisztításhoz is

A minőségre összpontosítva

Minden egyes darab két alapvető részből áll. Az első rész egy finom sörtékkel rendelkező fémhuzal. Ez műanyag bevonattal rendelkezik, amellyel a plakkok mindig nagyon finom és biztonságosan távolíthatók el. Érdemes megemlíteni a rugalmas nyakat, amely lehetővé teszi az eszköz bejutását a szájüreg nehezen elérhető területeire. A másik rész egy praktikus, lapos és ergonómikusan kialakított markolat, amely újrahasznosítható anyagból készül, és amely stabil és szabályozott fogást biztosít a kefe használója számára. Ráadásul, ha rövidnek érzed a markolatot, akkor a mellékelt műanyag sapka felerősítésével meghosszabbíthatod. Ez a fogkefe védelmét is szolgálja.

Mi az interdentális kefe?

Ahogy maga a név is sugallja, ez egy kis kefe, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy megtisztítsa a fogak közötti területeket, ahová a fogkefe nem ér el. Mindennapos használata a fogmosás mellett megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását az interdentális terekben. Ugyanakkor megvédi az ínyt a gyulladástól és a szádat a kellemetlen szagtól.

A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy több méretet használj egyszerre. Az egyes interdentális terek eltérőek, és eltérő kezelést igényelnek. Kínálatunkban széles választékot találsz különböző méretű interdentális kefékből. Hiszünk abban, hogy megtalálod a megfelelőt.

A csomag tartalma:
8 × 0,4 mm interdentális kefe
1 × kiegészítő műanyag sapka

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 8 db

Kefe nagysága

ISO méret 0 (0 - 0,6 mm)
Kód:  ZUB053
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7317400015279

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15